sâmbătă, februarie 4, 2023
ACTUALITATELucian-Ovidiu Heiuș, șeful ANAF care vrea să ia oamenii la control, a...

Lucian-Ovidiu Heiuș, șeful ANAF care vrea să ia oamenii la control, a „împrumutat” PNL cu 130.000 de lei, în 2020. Din declarația de avere rezultă că șeful ANAF a trăit cu 8.000 de lei tot anul 2020

Lucian-Ovidiu Heiuș (foto) este șeful Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și recent a anunțat că de pe 1 iulie vor începe controalele persoanelor fizice, pentru a se depista cine a făcut venituri nedeclarate la stat.

În contextul ofensivei împotriva cetățenilor, este de remarcat că în anul 2020, conform propriei declarații de avere publicate pe siteul Camerei Deputaților, Lucian-Ovidiu Heiuș a trăit cu doar 8.000 de lei.

Din cei 138.000 de lei pe care i-a câștigat, Heiuș a împrumutat Partidul Național Liberal filiala Hunedoara cu 130.000 de lei, după cum scrie pe declarația de avere a șeful ANAF.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu alte cuvinte, până la returnarea împrumutului, Heiuș a supraviețuit cu 8.000 de lei. Conform declarației de avere din 2021, atunci când a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor, Heiuș avea în 2020: opt proprietăți și patru mașini.

Numai impozitele plătite pe aceste imobile reprezintă o sumă considerabilă, care ar fi trebuit achitată din cei 8.000 de lei.

Poate că ANAF ar trebui să cerceteze cum a reușit Lucian-Ovidiu Heiuș această perfomanță, nu?

Heiuș a fost numit la conducerea ANAF în 2022.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate