ACTUALITATELucian-Ovidiu Heiuș, șeful ANAF care vrea să ia oamenii la control, a...

Lucian-Ovidiu Heiuș, șeful ANAF care vrea să ia oamenii la control, a „împrumutat” PNL cu 130.000 de lei, în 2020. Din declarația de avere rezultă că șeful ANAF a trăit cu 8.000 de lei tot anul 2020

Lucian-Ovidiu Heiuș (foto) este șeful Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și recent a anunțat că de pe 1 iulie vor începe controalele persoanelor fizice, pentru a se depista cine a făcut venituri nedeclarate la stat.

În contextul ofensivei împotriva cetățenilor, este de remarcat că în anul 2020, conform propriei declarații de avere publicate pe siteul Camerei Deputaților, Lucian-Ovidiu Heiuș a trăit cu doar 8.000 de lei.

Din cei 138.000 de lei pe care i-a câștigat, Heiuș a împrumutat Partidul Național Liberal filiala Hunedoara cu 130.000 de lei, după cum scrie pe declarația de avere a șeful ANAF.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu alte cuvinte, până la returnarea împrumutului, Heiuș a supraviețuit cu 8.000 de lei. Conform declarației de avere din 2021, atunci când a fost numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor, Heiuș avea în 2020: opt proprietăți și patru mașini.

Numai impozitele plătite pe aceste imobile reprezintă o sumă considerabilă, care ar fi trebuit achitată din cei 8.000 de lei.

Poate că ANAF ar trebui să cerceteze cum a reușit Lucian-Ovidiu Heiuș această perfomanță, nu?

Heiuș a fost numit la conducerea ANAF în 2022.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate