joi, februarie 9, 2023
ȘTIRISurpriză! Sociologul Vasile Dîncu, unul dintre liderii PSD spune că vaccinarea obligatorie...

Surpriză! Sociologul Vasile Dîncu, unul dintre liderii PSD spune că vaccinarea obligatorie face parte dintr-o încercare a progresiștilor de control al societății

Liderul Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu, a declarat la GoldFM că în opinia sa impunerea vaccinului obligatoriu face parte din arsenalul cu care progresiștii vor să controleze societățile.

„Eu cred ca aceasta bulibășeală mondială legată de obligativitatea vaccinării face parte din încercarea progresiștilor de a face managementul societății. Adică a încerca sa impui anumite comportamente împotriva voinței oamenilor. Încet, încet, asa se înfrânge voința oamenilor. Am învățat un lucru extraordinar de la un meseriaș de circ, care spune în felul următor: un cal, cat ar fi el de puternic, se smucește numai de 3 ori, după ce l-ai legat. Primele 3 ori trebuie sa fie legat foarte bine de un țăruș puternic. A 4-a oara îl poate duce un copil în circ. Eu cred ca acest lucru se face și în domeniul managementului social”, a declarat Dîncu.

Vasile Dîncu a spus că s-a vaccinat, dar nu pentru că ar fi crezut că ajută împotriva bolii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Biserica nu se luptă doar cu secularizarea, ci și cu bulele de pe rețele sociale. Biserica trebuie să redevină călătoare, apostolică, să meargă spre bule.

Se amestecă deliberat politica sanitară cu managementul societății, cu încercarea de a deturna, în căutare de voturi și bani, percepția publică. Încerci să fragmentezi percepția publică, încât nimeni nu mai înțelege nimic și-atunci orice măsură impui devine logică sau rațională.

Așa este și cu vaccinarea.M-am vaccinat nu pentru că m-ar fi convins cineva că m-ajută împotriva bolii, ci pentru că erau restricții sociale. E o constrângere socială”, a mai zis Dîncu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Una din consecințele acestor comportamente contradictorii este aducerea oamenilor la o stare de copilărie, în care dispare simțul critic, certitudinile – pentru că se schimbă de la o zi la alta și dispare posibilitatea de revoltă. Pentru că simți că revolta ta nu mai are sens și rezonanță”, a adăugat liderul PSD.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. O SLUGA MASONICA. pesede ca si penele si toate partidele anti-romanesti sunt conduse de aceeasi masonerie iluminata satanic din spatele lor. de 31 de ani! ceausescu a fost ucis intr-un ritual satanic de Craciun! cred ca aveti ochii lard inchisi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate