News ȘTIRI Suceava: O femeie a fost bătută de un călător pentru că a...

Suceava: O femeie a fost bătută de un călător pentru că a tușit în autobuz. „ Are covid”, a strigat bărbatul care a atacat-o

O taxatoare a fost bătută cu pumnii și cu picioarele, trântită la podea și trasă din autobuz pentru că a tușit în mască, informează Monitorul de Suceava.

Potrivit sursei citate, cazul revoltător a avut loc luni, într-un autobus din Suceava.

Taxatoarea, care tocmai băuse o gură de apă, s-a înecat și a tușit în mască, s-a trezit atacată de un bărbat care urcase recent în autobuz, care a sărit de pe scaun, țipând că ea “are Covid!”.

Femeia s-a îndepărtat de el, mergând să verifice persoanele urcate recent în autobuz, când a fost lovită din spate cu piciorul, trântită și lovită cu pumnii în cap de individ, fără ca cineva să apuce să reacționeze.

“Când autobuzul a ajuns în stație la Bancă au fost deschise ușile, iar el m-a prins de mâini și mă trăgea afara să mă bată mai bine. Noroc de oamenii din autobuz care m-au prins și au tras de mine să nu mă scoată. Atunci a intervenit și un polițist care se afla în autobuz și mergea spre casă, a vrut să îl imobilizeze, dar individul s-a smucit puternic, i-a scăpat din mâini și a fugit printre blocuri”, a povestit femeia, care, din cauza șocului suferit, nu și-a revenit decât după câteva ore.

Taxatoarea bătută se află acum în concediu medical, cu mâna în ghips și cu o rană la piciorul drept, unde individul a lovit-o cu piciorul urlând că “ucide Covid-ul”.

Femeia are un certificat medico-legal care atestă că are nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate