ACTUALITATESuceava: O femeie a fost bătută de un călător pentru că a...

Suceava: O femeie a fost bătută de un călător pentru că a tușit în autobuz. „ Are covid”, a strigat bărbatul care a atacat-o

O taxatoare a fost bătută cu pumnii și cu picioarele, trântită la podea și trasă din autobuz pentru că a tușit în mască, informează Monitorul de Suceava.

Potrivit sursei citate, cazul revoltător a avut loc luni, într-un autobus din Suceava.

Taxatoarea, care tocmai băuse o gură de apă, s-a înecat și a tușit în mască, s-a trezit atacată de un bărbat care urcase recent în autobuz, care a sărit de pe scaun, țipând că ea “are Covid!”.

Femeia s-a îndepărtat de el, mergând să verifice persoanele urcate recent în autobuz, când a fost lovită din spate cu piciorul, trântită și lovită cu pumnii în cap de individ, fără ca cineva să apuce să reacționeze.

“Când autobuzul a ajuns în stație la Bancă au fost deschise ușile, iar el m-a prins de mâini și mă trăgea afara să mă bată mai bine. Noroc de oamenii din autobuz care m-au prins și au tras de mine să nu mă scoată. Atunci a intervenit și un polițist care se afla în autobuz și mergea spre casă, a vrut să îl imobilizeze, dar individul s-a smucit puternic, i-a scăpat din mâini și a fugit printre blocuri”, a povestit femeia, care, din cauza șocului suferit, nu și-a revenit decât după câteva ore.

Taxatoarea bătută se află acum în concediu medical, cu mâna în ghips și cu o rană la piciorul drept, unde individul a lovit-o cu piciorul urlând că “ucide Covid-ul”.

Femeia are un certificat medico-legal care atestă că are nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT