duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATESuceava: Elev cu dizabilități, îndemnat de colegi să se arunce de la...

Suceava: Elev cu dizabilități, îndemnat de colegi să se arunce de la etaj

La o școală din Suceava a fost semnalat un incident care s-ar fi putut încheia tragic. Un elev cu dizabilități a fost filmat în timp ce a ieșit pe geamul clasei, de la etajul al II-lea. Se pare că elevul a fost încurajat de colegi să se arunce de la înălțime, informează Fanatik.ro.

Adolescentul, elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic Samuil Isopescu din Suceava, a ieșit pe geamul clasei la etajul II, și a ajuns la exterior, pe pervaz și pe perete. Momentul a fost filmat de alți elevi și se poate auzi cum acesta este îndemnat să se arunce de la înălțime.

Potrivit sursei, incidentul ar fi pornit de la o provocare între băieți, spun martorii, iar îngrijorător este faptul că elevul cu nevoi educaționale speciale ar fi ținta glumelor făcute de colegii săi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Directoarea colegiului, Delia Irimia, a afirmat că incidentul a avut loc în pauză, iar unitatea de învățământ a fost informată de incident de către colegii adolescentului.

A fost demarată o anchetă, iar elevul este consiliat psihologic.

Explicația băiatului a fost că a scăpat un telefon mobil pe geam și a fost nevoit să iasă pentru a-l recupera, însă imaginile de pe camerele de supraveghere nu confirmă spusele acestuia, prin urmare i-a fost scăzută nota la purtare.

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a demarat propria anchetă, reproșând unității școlare că a raportat cu întârziere cazul și a solicitat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din colegiu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE