joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEStudii israeliene: Numai infectarea în masă cu Omicron va duce la stoparea...

Studii israeliene: Numai infectarea în masă cu Omicron va duce la stoparea pandemiei și la creșterea imunității

Profesorul Cyrille Cohen, șeful laboratorului de imunologie de la Universitatea Bar-Ilan din Israel, a spus că infectarea în masă cu varianta Omicron a virusului Covid-19 va duce la stoparea pandemiei, se arată în The Jerusalem Post.

„Israelul nu are în plan să oprească valul Omicron care a cuprins deja toată țara, iar unii experți în sănătate spun că «glonțul magic» de data aceasta, va fi de fapt o infecție pe scară largă.

Al cincilea val s-ar putea încheia atunci când un număr mare de oameni vor fi infectați. Numai prin expunerea naturală a celor protejați cu vaccinuri, văd acest virus devenind endemic”, a declarat profesorul Cohen.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Un alt specialist a spus că în ciuda infectărilor în masă, nu ar trebui luate măsuri generale dure, ci proporționale, cu precizarea că închiderea școlilor sau a aeroporturilor nu este o idee bună.

„Deoarece Omicron este atât de contagios, eforturile noastre de a opri răspândirea lui sunt probabil zadarnice. Ceea ce putem și trebuie să încercăm să facem este să îi protejăm pe cei mai vulnerabili cât mai mult posibil.

Ar trebui să evităm măsurile generale. Nu ar mai trebui să închidem școlile. Nu ar trebui să închidem aeroporturile. Ar trebui să avem măsuri proporționale”, spune prof. Hagai Levine, președintele Asociației Israeliene a Medicilor de Sănătate Publică.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Un biolog analist al unui institut de specialitate din Israel a spus că această infectare în masă ar crește imunitatea populației și că ar ajuta și la eradicarea altor tulpini ale Covid-19.

„Numărul mare de persoane infectate cu Omicron care este așteptat în Israel și în întreaga lume poate crește semnificativ nivelul de imunitate al întregii populații și poate ajuta la eradicarea tulpinei Delta și a cel puțin încă uneia dintre celelalte variante”, a scris pe Twitter prof. Eran Segal, un biolog analist de la Institutul de Științe Weizmann din Rehovot.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE