ACTUALITATESpania: Persoanele care refuză vaccinarea vor fi incluse într-un registru la care...

Spania: Persoanele care refuză vaccinarea vor fi incluse într-un registru la care vor avea acces și alte state din UE

Autorităţile spaniole vor ţine un registru cu persoanele ce refuză să se vaccineze împotriva covid, fişier la care vor avea acces şi alte state europene, dar nu va fi făcut public, a anunţat luni ministrul spaniol al sănătăţii, Salvador Illa, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Ministrul spaniol al sănătăţii, Salvador Illa, a anunțat această măsură într-un interviu acordat postului de televiziune La Sexta.

„În privinţa persoanelor care nu vor să se vaccineze, ceea ce vom face, va fi un registru care va fi accesibil și altor ţări europene”, a declarat Salvador Illa, precizând că se referă la acele ‘persoane cărora li s-a propus vaccinarea, dar care au refuzat.

Pe de altă parte, ministrul a reamintit că în Spania vaccinarea nu va fi obligatorie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...