ACTUALITATESondaj Avangarde: Raed Arafat, pe primul loc în încrederea românilor. Urmează doctorul...

Sondaj Avangarde: Raed Arafat, pe primul loc în încrederea românilor. Urmează doctorul Rafila și președintele Iohannis

Pe primul loc în topul încrederii românilor se află Raed Arafat, potrivit unui sondaj Avangarde, ce urmează să fie dat publicității săptămâna viitoare, a anunțat, la Antena3, sociologul Marius Pieleanu.

Potrivit acestuia, sondajul măsoară încrederea românilor în personalităţi publice.

„Pe primul loc este Raed Arafat, înaintea preşedintelui Klaus Iohannis. Şi mai este cineva înaintea preşedintelui Iohannis, anume Alexandru Rafila”, a precizat Marius Pieleanu.

El a spus că poziţia  medicilor Arafat şi Rafila în topul încrederii trebuie privită în contextul pademiei de coronavirus.

Pieleanu a mai spus că, în topul personalităţilor, Patriarhul Daniel se bucură de un nivel înalt de încredere. Pieleanu a precizat că încrederea în biserică a crescut în perioada pandemiei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...