ACTUALITATESondaj Avangarde: Raed Arafat, pe primul loc în încrederea românilor. Urmează doctorul...

Sondaj Avangarde: Raed Arafat, pe primul loc în încrederea românilor. Urmează doctorul Rafila și președintele Iohannis

Pe primul loc în topul încrederii românilor se află Raed Arafat, potrivit unui sondaj Avangarde, ce urmează să fie dat publicității săptămâna viitoare, a anunțat, la Antena3, sociologul Marius Pieleanu.

Potrivit acestuia, sondajul măsoară încrederea românilor în personalităţi publice.

„Pe primul loc este Raed Arafat, înaintea preşedintelui Klaus Iohannis. Şi mai este cineva înaintea preşedintelui Iohannis, anume Alexandru Rafila”, a precizat Marius Pieleanu.

El a spus că poziţia  medicilor Arafat şi Rafila în topul încrederii trebuie privită în contextul pademiei de coronavirus.

Pieleanu a mai spus că, în topul personalităţilor, Patriarhul Daniel se bucură de un nivel înalt de încredere. Pieleanu a precizat că încrederea în biserică a crescut în perioada pandemiei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate