duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATESociologul Alfred Bulai critică Disney pentru că face 50% dintre desenele animate...

Sociologul Alfred Bulai critică Disney pentru că face 50% dintre desenele animate să fie propagandă LGBT sau BLM: S-a ajuns la niște exagerări și din rațiuni politice

Sociologul Alfred Bulai critică decizia Disney de a produce jumătate din desenele animate cu tematică LGBT sau BLM (Black Lives Matter), spunând că sunt „exagerări”, relatează B1.

Un oficial al companiei a declarat că dorește ca cel puțin jumătate dintre personajele din producțiile Disney să fie LGBT+ sau să facă parte din „minoritățile rasiale sau sexuale”. De asemenea, ea a criticat proiectul Partidului Republican din SUA, prin care a fost interzisă în statul Florida transmiterea de mesaje LGBT+ în unitățile de învățământ.

Sociologul Alfred Bulai spune că aceste măsuri de impunere a propagandei LGBT și BLM în desenele animate pentru copii au intrat într-o zonă mai degrabă distructivă, la nivel societal.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Este vorba despre discriminarea pozitivă, care în ultimii ani a luat amploare în SUA, ideologii care au fost preluate mai apoi și în Europa. Este vorba și despre lipsa unor subiecte grave, a unor probleme reale în societate. Astfel, s-a ajuns la niște exagerări, niște excese, pornind cândva de la o inițiativă pozitivă. Sigur, există și rațiuni politice în spate.

Există probleme grave în universități și instituții publice, în care diverse persoane sunt avantajate doar pe criterii de culoare, sex, orientare sexuală, aspecte specifice regimului comunist. Ori când vorbim despre anti-rasism, tocmai la a nu face diferențe pe astfel de criterii ne referim. Cel mai bun ar trebui să beneficieze locul respectiv.

Cu siguranță, aceste ideologii promovate în ultimii ani au avut mai degrabă rău decât bine, s-a ajuns la o profundă degradare morală. Societatea americană este foarte polarizată. Atât în ceea ce privește aceste probleme, cât și diferențele din sfera economică, între bogați și săraci”, a spus domnul Bulai.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Președintele Biden le-a transmis părinților copiilor transsexuali că „afirmarea identității copilului dumneavoastră este unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le puteți face pentru a-i menține în siguranță”.

Totodată, șeful statului american a precizat, de-a lungul mandatului său, că se va lupta cu politica statelor republicane care nu permit copiilor să-și aleagă sexul, făcând operație pentru schimbare de sex. Republicanii nu permit acest lucru în primul rând din motive ce țin de sănătate, iar în al doilea rând pentru că nu este moral.

Organizația citizenGO a organizat o petiție internațională prin care cer încetarea propagandei LGBT pentru copii realizată de către Disney. Petiția a strâns până acum peste 400.000 de semnături. Puteți semna aici.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Păi tocmai asta se urmărește, îndesarea organismului social în tocător, pentru că un organism poate riposta, spre deosebire de o chiftea care nu mai poate face nimic. Tot ce poate fi criticat aici este lipsa de opoziție reală a organismului social. În nici o țară de pe lumea asta n-ar trebui acorda monopolul violenței unei delegații politice, pentru că invariabil, ea se va separa de restul și o va folosi în avantaj propriu, întocmai ca o hoardă de invadatori. Opoziția politica se va dilua neavând altă motivare decât pe cea morală iar cei care o reprezintă vor fi înlăturați fără menajamente, pe model Trump.Legea, mitul servit ca un bloc imuabil, de care se poate rezema democrația, devine pentru lideri o țesătură de latex care poate fi întinsă după bunul lor plac, vezi Hunter Biden, sau folosită ca să-ți pleznești oponentul cu ea, vezi România sau chiar organismul social cu pricina, vezi mineriadele, Trudeau etc. Atâta timp cât vom avea politică, nu vom avea civilizație, ci interludii între gulaguri și războaie.Ca în Atena antică, Orașul trebuie condus de arhonii fiecărui domeniu de activitate, aleși de propria breaslă, strict pentru calități profesionale și umane iar pigmeului politic să i se dea mătura și tomberonul. Altfel, viitorul este nesigur, si după cum vedem se prefigurează un nou ev mediu întunecat. Lumea e obosita de toți veleitarii ăștia, de războaiele, crizele, bolile și hoția lor. Parcă trăim una din butadele lui Murphy: Tot ce începe bine se termină prost iar ce începe prost se termina și mai prost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate