OPINIISex și rasă/ În lupta din clasă!

Sex și rasă/ În lupta din clasă!

Promotorii progresismului modern, ai luptei pentru justiție socială (social justice warrior), ai rescrierii istoriei și ai culturii de anulare (cancel culture) iau în derâdere eticheta de “sexo-marxism” care li se aplică. Desigur, nici unei personalități publice, mai ales din țările fost comuniste, nu îi pică bine să fie asociat cu o ideologia criminală care a produs direct și indirect peste 100 de milioane de victime. (Ce-i drept, în Occident, acolo unde armata americană și planul Marshall i-a ținut departe de dezastrul dictaturii colectiviste, lumea e mai “deschisă”, acolo învățăturile lui Marx sunt încă privite cu simpatie, ca fiind niște idei frumoase cărora ar merită să li se dea o șansă).

Am privit interviul dintre Bill Maher și Megan Kelly, două personalități media din Statele Unite cu vederi liberale, oameni favorabili partidului democrat. Acest interviu confirmă ceea ce mulți dintre cei ce urmăresc evoluția societății occidentale o știau deja – că asistăm la o impunere tot mai agresivă a unei agende social-politice periculoase – cu scopul ultim de a obține controlul complet al populației.

Insistența cu care stânga progresistă dorește introducerea orelor de educație sexuală în școli de la vârste foarte fragede nu are de-a face, așa cum se pretinde, cu evitarea sarcinilor nedorite, nici măcar cu practica toleranței față de minoritățile sexuale, ci urmărește de-a dreptul generarea confuziei în rândul tinerilor cu privire la orientarea lor sexuală și la identitatea de gen. De altfel în țările unde educația sexuală a fost introdusă de la vârste fragede, numărul celor ce se declară aparținând minorităților sexuale și identitare a crescut exploziv.

Un alt efect (nu știu dacă urmărit sau secundar) al impunerii educației sexuale este că mulți copii devin de-a dreptul dezgustați de sexualitate, materiale prezentate în orele din clasa fiind foarte explicite și șocante pentru vârsta lor.

În paralel cu educația sexuală din școli, stânga progresistă acționează și în plan legislativ, exercitând presiuni pentru încurajarea operațiilor de schimbare de sex subvenționate public, banalizarea avortului, relativizarea noțiunii de căsătorie prin încurajarea modelelor de familie alternative, sinuciderea voluntară asistată, liberalizarea consumului de droguri, prioritatea statului asupra părinților în creșterea copiilor, și bineînțeles restrângerea până la eliminare a dreptului de a critica aceste măsuri.

Toate acestea au ca rezultat evident limitarea creșterii populației, iar ținta lor politică este impunerea unui regim autoritar, în care cetățeanul trebuie să accepte tot ce i se prescrie de la centru fără să crâcnească.

Tot în interviul menționat, se mai pomenește de presiunea pe care ideologii anti-rasismului sistemic o exercită în școli asupra elevilor: copiii albi sunt îndemnați să se considere apriori vinovați pentru culoarea pielii, cei de altă culoare să vadă în colegii lor albi un viitor opresor. Iată încă un element de incitare la ură în numele toleranței, încă o dovadă că războinicii de justiție socială de tip Black Lives Matter nu au în vedere o societate de pace și armonie, după cum își dorea Martin Luther King, ci un nou rasism ideologic alimentat de ură și resentimente.

Paralela dintre metodele stângii progresiste de azi și cele ale mișcărilor comuniste de pe vremuri este izbitoare: se reia tema luptei de clasă (de data asta în clasă!), a conflictului între oprimați și opresori, iar activiștii își arogă rolul de salvatori, cu scopul dezbinării populației și preluării puterii. De aceea acestor neo-revoluționari le este atât dragă politica identitară – pentru ei individul nu contează decât în măsura în care poate fi băgat într-un sertar, ca membru al unei colectivități, fie ea opresoare (bărbat, alb, heterosexual, creștin), sau opresata (femeia, minorități rasiale, sexuale sau religioase).Talentele, eforturile și capacitățile personale nu au pentru ei nici un fel de importanță practică.

Termenul de sexo-marxist atribuit acestora este așadar cât se poate de potrivit. Atenție sporită așadar la partidele, politicienii, ziariștii și activiștii, de la noi sau de aiurea, care promovează sexualizarea timpurie a copiilor, egalitatea prin privilegii și armonia socială prin ură și revanșă: sunt exponenții unei alte utopii, care poate nu poate duce decât la un alt dezastru.

PS. Interviul menționat îmi lasă totuși și un motiv de optimism. Tot mai mulți americani, cetățeni sau personalități publice, chiar dacă sunt suporteri ai partidului democrat, încep să se opună acestor învățături, numeroși părinți retragându-și copiii din sistemul public pentru a-i educa acasă. Asta arată că soluția pentru a opri nebunia se află încă la îndemână noastră, chiar dacă presupune ieșirea din zona de confort: pur și simplu să spunem NU, clar și răspicat, acestor aberații și promotorilor lor. Pentru că “ei” nu se vor opri singuri.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Urmăresc de ani de zile pe Bill Maher și Megan Kelly, dar și pe alții ca dânșii – proeminenți oameni de stânga, precum urmăresc și de dreapta – sau mă rog, asociați cu aceasta, mulți dintre ei fiind defapt doar conservori – pe Ann Coulter, cei de la PragerU, Jordan Peterson, Ben Shapiro, Tucker de la FoxNews, Patrick Bet-David sau negrii Candance Owens și formidabilii Jesse Lee Peterson și Larry Elder (urmăriți documentarul “Uncle Tom” – nu vă va părea rău) șamd.

    In stanga contemporană americană (precum și de oriunde) nu prea ai ce urmări (excepție făcând cei doi menționați anterior, dar și alți câțiva, extrem de puțini spre deloc) – mai deștept și articulat e rapperul Lil Wayne – un singul exemplu – pe problema BLM, feminism erc. Restul este reprezentat de o puerilitate și prostie greu, foarte greu de inchipuit. Aproape imposibil. (Exemple: Alexandria Ocasio-Cortez sau transul Munroe Bergdorf, dar există chiar și mai jos decât atât, mult mai jos!)

    Dar dacă s-a ajuns ca – după cum și dânșii menționează – ca Bill Maher și Megan Kelly să pară de dreapta în contrast cu actualii demenți si analfabeti funcționali neo-marxisti, vă dați seama la ce grad de nebunie (indracire) s-a ajuns. Efectiv oamenii nu mai dețin minima și elementara logică – zici ca sunt retardați. Din păcate, acest duh a penetrat și Biserica Ortodoxă și avansează teribil! Idiocratie demonică.

    Pentru cei interesați, dialogul între Jordan Peterson și Cathy Newman este mai mult decât grăitor și are valoare aproape simbolică pentru conflictul global contempiran dintre cei cu minte și cei fără-de-minte (cu toate că există altele și mai și, de-ți sta mintea în loc la obervarea nivelului de retardare (întunecare demonică) și a lipsei oricărei forme de logică în “argumentele” contemporane celor “de stânga”). Se împlinește treptat, destul de avansat, Profeția Sfântului Antonie cel Mare! Sau chiar deja s-a împlinit! Doamne miluiește!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...