ACTUALITATE Șeful OMS propune înființarea unei „bănci” pentru virusuri, cu sediul în Elveția

Șeful OMS propune înființarea unei „bănci” pentru virusuri, cu sediul în Elveția

Șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a lansat, vineri, o propunere inedită, anume înființarea unei „bănci” pentru virusuri, pentru a facilita dezvoltarea rapidă a tratamentelor, anunță LeFigaro, citat de SmartRadio.

Potrivit sursei citate, șeful OMS, dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat vineri că pandemia a arătat urgența înființării unui „sistem global de partajare a agenților patogeni și a probelor clinice, pentru a facilita dezvoltarea rapidă” a tratamentelor, vaccinurilor și altor terapii, care ar fi astfel aduse la rangul de bunuri publice globale.

„Propunem o nouă abordare care ar include un depozit de agenți patogeni, găzduit de OMS într-o unitate elvețiană sigură”, a spus el.

Dr. Tedros a adăugat că schimbul de agenți patogeni și alte probe clinice , pe care OMS le-ar putea facilita, ar fi totuși voluntară și în conformitate cu anumite criterii care urmează să fie stabilite.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite