ACTUALITATESecțiunea care dedicată religiei de la Expoziția Kitsch-ului de la AFI Cotroceni...

Secțiunea care dedicată religiei de la Expoziția Kitsch-ului de la AFI Cotroceni a fost ÎNCHISĂ. Proprietarul muzeului îi numește „extremiști” pe cetățenii care s-au simțit jigniți

Secțiunea dedicată credinței ortodoxe de la așa-zisul Muzeu al Kitsch-ului care are o expoziție la AFI Cotroceni a fost închisă, despre care R3Media a relatat zilele trecute.

După mai multe zile de reacții negative din partea cetățenilor, dar și a organizațiilor non-guvernamentale și a Bisericii, secțiunea care avea ca exponate obiecte religioase specific ortodoxe a fost izolată.

Proprietarul așa-zisului Muzeu, Cristian Lică, se victimizează pe siteul deținut de Cristian Tudor Popescu, Republica.ro.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media

Într-un articol, el admite că momentul de „maxim” al protestelor împotriva expoziției sale a fost când „ când niște protestatari au desfășurat un banner în fața expoziției noastre, ca într-o peluză de stadion. N-au fost propriu-zis violenți, însă prezența lor acolo a tensionat un pic atmosfera”.

Cu toate acestea, îi numește pe toți cei nemulțumiți drept „extremiști”: „Atunci am stat și ne-am întrebat: Cum naiba am ajuns în situația asta? Cum am ajuns să fim ținta intimidărilor și amenințărilor extremiștilor? Păi, noi ne punem la mintea lor?”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate