sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEScoția: Turnat de un vecin pentru încălcarea regulilor lockdown-ului, un cuplu este...

Scoția: Turnat de un vecin pentru încălcarea regulilor lockdown-ului, un cuplu este arestat de poliție în propria casă, în fața copiilor care urlă îngroziți VIDEO

Poliția din Scoția (Marea Britanie) a intrat în casa unei familii pentru a cerceta dacă sunt încălcate regulile lockdown-ului, după ce un vecin i-a turnat pe motiv că „sunt prea mulți oameni înăuntru”, relevă Summit News.

Incidentul are loc în orașul Aberdeen și s-a petrecut miercuri seara. În clipul devenit viral, se vede cum oamenii discută cu polițiștii, iar aceștia dintr-o dată devin agresivi și-i arestează pe cei doi părinți, chiar în fața copiilor lor care urlă îngroziți.

„E casa mea. Asta este bullying. Este casa mea, ieșiți afară din casa mea. Nu v-am chemat eu”, spune femeia.

„Oprește-te mamă”, se aude și vocea fetei. Prea târziu, pentru că polițiștii se hotărăsc să-i aresteze pe cei doi chiar în fața copiilor care încep să urle.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Poliția a confirmat ulterior că s-au prezentat la domiciliul celor doi în urma unei turnătorii, fiind acuzați de „atacarea ofițerilor” și de „comportament agresiv și amenințător”, relatează sursa citată.

Marea Britanie se află din nou în carantină totală (lockdown) și conform unei prevederi de lege controversată, polițiștii pot intra în casele oamenilor dacă există „suspiciunea rezonabilă” că o potențială infracțiune are loc acolo.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE