ACTUALITATERecital de muzică și poezie la Casa Memorială a lui George Enescu...

Recital de muzică și poezie la Casa Memorială a lui George Enescu de la Sinaia

Duminică, 18 iulie 2021, începând cu ora 12:00, la Casa Memorială a lui George Enescu de la Sinaia (Vila Luminiș) va avea loc un recital de muzică clasică și poezie organizat de Muzeul Național „George Enescu”.

Vor interpreta Carmen Angheloiu (soprană), Patricia Predușel (vioară), Aurelian Andrei (chitară), Iliana Velescu (pian), poeta Katarina Dor și actorul Geo Dobre.

Programul va conține lucrări camerale de Georg Friedrich Händel, Paul Constantinescu, Daniela Cojocaru, Diamandi Gheciu, Astor Piazzola, Roberto di Marino, precum și poezii recitate de poeta și actorul anterior menționați.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Publicul în sala de concert este limitat la 20 de persoane, iar biletele costă 10 lei și se vor achiziționa înainte de eveniment.

Ar putea fi o imagine cu text

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...