ACTUALITATEReacții adverse grave în urma administrării vaccinului „Johnson & Johnson”

Reacții adverse grave în urma administrării vaccinului „Johnson & Johnson”

Compania Johnson & Johnson anunță o nouă reacție adversă gravă în cazul vaccinului Covid-19 produs de aceștia, informează Aleph News.

Decizia a fost anunțată de Administrația pentru medicamente și alimente în urma discuțiilor cu reprezentanții companiei. Se pare că noua reacție adversă este destul de gravă și poate produce Sindromul Guillain-Barré.

Sindromul Guillain-Barré este o tulburare neurologică deosebit de gravă care atacă mușchii și poate provoca paralizia. Se pare că deja s-au raportat 100 de cazuri în urma administrării acestui vaccin.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...