ACTUALITATEReacții adverse grave în urma administrării vaccinului „Johnson & Johnson”

Reacții adverse grave în urma administrării vaccinului „Johnson & Johnson”

Compania Johnson & Johnson anunță o nouă reacție adversă gravă în cazul vaccinului Covid-19 produs de aceștia, informează Aleph News.

Decizia a fost anunțată de Administrația pentru medicamente și alimente în urma discuțiilor cu reprezentanții companiei. Se pare că noua reacție adversă este destul de gravă și poate produce Sindromul Guillain-Barré.

Sindromul Guillain-Barré este o tulburare neurologică deosebit de gravă care atacă mușchii și poate provoca paralizia. Se pare că deja s-au raportat 100 de cazuri în urma administrării acestui vaccin.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...