vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATERăzboiul din Ucraina, ziua a patra: Vladimir Putin pune în stare de...

Războiul din Ucraina, ziua a patra: Vladimir Putin pune în stare de alertă de luptă arsenalul nuclear al Rusiei / Israelul se oferă să medieze pacea

În a patra zi a războiului din Ucraina, președintele Vladimir Putin a ordonat armatei ruse să pună în stare de alertă maximă forțele de descurajare nucleară, transmit Reuters și AFP.

Rusia susține că decizia a fost luată din cauza „poziției agresive” a țărilor NATO.

„Ordon ministrului apărării și șefului Statului Major să pună forțele de descurajare ale armatei ruse în alertă specială de luptă”, a declarat Putin într-o întâlnire cu șefii săi militari, transmisă la televiziunea de stat.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„După cum vedeți, nu numai că țările occidentale iau măsuri neprietenoase împotriva țării noastre în dimensiunea economică – mă refer la sancțiunile ilegale pe care toată lumea le cunoaște foarte bine -, dar și înalții oficiali ai principalelor țări NATO își permit să facă declarații agresive în ceea ce privește țara noastră”, a declarat Putin.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Potrivit informațiilor publice, Moscova deține un stoc de circa 4.310 focoase nucleare, scrie Hotnews.

În același timp, Rusia susține că Ucraina ar fi acceptat să poarte negocieri în orașul Gomel, din Belarus, dar informația este neconfirmată de Kiev, până acum.

Vladimir Medinsky, negociatorul șef al Rusiei și apropiat al lui Vladimir Putin, afirmă că se decid detaliile și locul exact al negocierii, promițându-le securitate maximă ucrainenilor.

În acest timp, pe frontul din Ucraina se desfășoară lupte grele în orașul Harkiv (Harkov). Presa internațională a anunțat că rușii au intrat în oraș, dar ulterior autoritățile locale au precizat că au respins atacul.

Premierul israelian Naftali Bennett s-a oferit ca țara să să fie mediator pentru pace în Ucraina, într-o conversație telefonică cu președintele rus Vladimir Putin duminică, a anunțat președinția rusă într-un comunicat citat de Guardian. (în paranteză fie spus, site-ul Kremlinului, picat de sâmbătă, probabil atacat de grupul de hackeri Anonymous, nu funcționează nici la această oră)

Moscova a precizat că această conversație a fost o inițiativă israeliană.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

 1. Joi, Trump a primit un al treilea apel telefonic de la Putin și i s-a spus că armata rusă a distrus 13 instalații de arme biologice din Ucraina. Unele au fost subterane și au lovit de mai multe ori pentru a le asigura distrugerea.

  Putin a susținut că Occidentul – NIH american, Institutul de Sănătate și Cercetare Medicală din Franța și Centrul de Cercetare a Infecțiilor din Germania – au canalizat miliarde de dolari în laboratoare sub pretextul unor granturi de cercetare. El a susținut că are dovezi, pe care în cele din urmă le va face publice „când lumea este dispusă să asculte”.

  Potrivit lui Putin, președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, știa de laboratoare și primise comisioane ca să le permita să funcționeze clandestin și fără supraveghere oficială.

  „Putin i-a spus lui Trump că i-a dat lui Zelenskyy multe avertismente pentru a demonta laboratoarele, încă din februarie 2020, și l-a avertizat că o va face singur dacă Zelenskyy nu se conformează. El a recunoscut că a suferit daune colaterale minore, dar i-a spus lui Trump că Zelensky are vina pentru că a pus în pericol poporul Ucrainei”, a spus sursa noastră.

  Putin a spus că Ministerul Sănătății din Israel și MOSSAD au condus un biolaborator pe Insula Șerpilor, o masă de uscat care a aparținut Ucrainei, situată în Marea Neagră, lângă Delta Dunării

  Joi, un crucișător rusesc din clasa Slava s-a apropiat de Insula Șerpilor și i-a avertizat pe locuitori să se predea imediat sau să fie tras asupra lor. „Suntem o navă de război rusească, care vă propune să lăsați armele pentru a evita vărsarea de sânge și decesele nejustificate. În cel mai rău caz, vei fi lovit cu o bombă”, a continuat avertismentul rusului timp de cinci minute.
  Ocupanții au răspuns: „La naiba, navă de război rusească”.

  Crucișătorul Slava a deschis focul, lovind și distrugând structurile insulei până când în urma atacului au rămas doar praf și moloz. Nu au existat supraviețuitori.

  Putin i-a spus lui Trump că biolaboratorul de pe Insula Șerpilor a fost implicat în cercetarea unui tip de rabie aeropurtată cu arme care, dacă ar fi fost aerosolizată, ar fi putut devasta pământul cu o rată a mortalității de aproape 100%.

  „El l-a asigurat pe Trump că și-a luat măsuri de precauție pentru a garanta că toți agenții patogeni au fost loviți puternic și suficient de eficienți pentru a-i face inerți. El nu a spus dacă a folosit muniție termobarică, dar aceasta pare o posibilitate probabilă”, a spus sursa noastră.

  „Nu vă ingrijorati, domnule președinte Trump. Nu lovim orașe. Ardem “gunoiul”, i-a spus Putin lui Trump. „

 2. Ce s-ar fi putut intampla daca Insula Serpilor nu era curatata de satanistii care lucrau la acea arma biologica, dar vad ca ori nu stiti ce inseamna ca un om sa fie turbat dupa muscatura unui animal turbat, ori nu aveti imaginatie ca sa faceti un exercitiu mental in care sa va imaginati animale turbate care intra in orase si in sate si musca oamenii si animalele de casa, care la randul lor se imbolnavesc de RABIE si isi vor musca stapanii, si alte animale din apropiere, si totul se amplifica, si in scurt timp oamenii si animalele nu se mai pot controla si se sfasie reciproc, si asa mai departe.
  Va puteti imagina aceasta scena de care armata rusa ne-a scutit ?
  Nu vorbim de rusi sau de americani ori chinezi, etc, vorbim de Cabala care vrea sa extermine populatia de pe planeta Pamant si spre norocul nostru, armata celei mai mari tari ORTODOXE lupta sa distruga laboratoarele si fabricile de arme biologice din Ucraina, traficul de arme, de droguri, de copii si prostitutie.
  Nici in zece ani de vaccinare cu vaccinul ucigas nu s-ar fi putut induce atata moarte si grozavie pe pamant, cum s-ar fi intamplat daca satanistiilor le reusea planul cu RABIA – TURBAREA.
  TREZITI- VA ! si realizati ce se intampla cu adevarat, si care este razboiul real: cel din Ucraina sau cel de peste tot ?
  Cand vorbim de UCRAINA vorbin de MAFIA KAZERA, nu de niste nevinovati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE