miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATERaluca Turcan, propusă ministru al culturii în Guvernul Ciolacu. În trecut a...

Raluca Turcan, propusă ministru al culturii în Guvernul Ciolacu. În trecut a spus că „Omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort” și i-a urat la mulți ani unui om decedat din 1803

Președintele Klaus Iohannis l-a propus premier pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, în urma „consultărilor” cu final așteptat de la Cotroceni.

Ciolacu a propus o listă de miniștri pentru viitorul Guvern, din care nu lipsesc nume precum Ligia Deca la Educație, Alexandru Rafila la Sănătate sau Angel Tâlvăr la Ministerul Apărării Naționale.

Printre nominalizările noi se numără Raluca Turcan, la Ministerul Culturii. Ea a devenit cunoscută mai ales prin gafele monumentale pe care le-a făcut.

Astfel, în 2019, ea a spus în urma unei tragedii de la Timișoara, că „Nu se poate ca în materie de siguranță publică să nu existe controale ale instituțiilor statului astfel încât omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort”.

Cel care o ironiza pe Turcan, atunci, era chiar premierul Marcel Ciolacu, în al cărei guvern va fi doamna Turcan.

„Când știi ce ai în ogradă, e mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne…pentru că riști să te faci de râs. Dar așa e viața: când te crezi superior și râzi elevat din colțul gurii la arii, vine șefa ta de la partid și ”propaghează” cum te poți culca sănătos și să te trezești mort. Daună totală pentru toți conferențiarii de la PNL! Ghinion!”, spunea Ciolacu atunci.

Doi ani mai târziu, ea îi ura „La mulți ani” baronului Samuel von Brukenthal, chiar dacă acesta a decedat în anul 1803. Ulterior, în urma ironiilor, ea și-a șters postarea.

Tot în 2021, ea a demonstrat că nu știe geografie elementară, mutând județul Vaslui în sudul țării.

Ce a urmat a fost o cascada de bâlbe, Raluca Turcan mutând județul Vaslui din regiunea Est în diverse regiuni, invocând regiunile Nord-Est și Nord-Vest, pentru ca apoi sa se refere la județele Teleorman și Dolj, aflate în sud.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate