joi, februarie 9, 2023
RECOMANDĂRIR3media a împlinit 1 an! Mesajul de felicitare al Președintelui Academiei Române

R3media a împlinit 1 an! Mesajul de felicitare al Președintelui Academiei Române

Pe 6 septembrie 2020, după câteva zile de teste frenetice, se lansa oficial siteul R3media. Cu resurse limitate, dar mult entuziasm, am pornit pe acest drum cu nădejdea că vom crește împreună, prin contribuția jurnaliștilor și a cititorilor.

Într-un an de zile am avut câteva reușite notabile: de la primul interviu din România cu scriitorul și jurnalistul american Rod Dreher, la descoperirea faptului că MAI a introdus „genul” în buletine. Și multe altele.

Am strâns 9.000 de urmăritori pe facebook. Pentru comparație, spotmedia, o publicație lansată cam în același timp, cu resurse enorme și ai cărei jurnaliști apar zi de zi la TV a strâns cam 12.000.

Am reușit să fim peste 1.200 de abonați pe canalul nostru de Telegram, și aproape 1.600 de persoane s-au abonat la newsletterul nostru.

Peste toate, însă, am reușit să coagulăm o comunitate de oameni adevărați. Vă mulțumesc tuturor, cei care au pus umărul, într-un fel sau altul, la existența acestui proiect.

Cu ocazia aniversării acestei comunități, vă prezentăm mesajul președintelui Academiei Române, prof. Ioan-Aurel Pop, special dedicat acestei aniversări:

„Un an de știri corecte, date publicului cu respectarea deontologiei și cu omenia căldurii dintre noi, nu este puțin lucru, într-o lume pusă parcă numai pe manipulare și pe căpătuire. Felicitări pentru R3media și sănătate cititorilor dumneavoastră fideli, feriți de date false și tendințe de influențare negativă! La mulți ani!”

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate