RECOMANDĂRIR3media a împlinit 1 an! Mesajul de felicitare al Președintelui Academiei Române

R3media a împlinit 1 an! Mesajul de felicitare al Președintelui Academiei Române

Pe 6 septembrie 2020, după câteva zile de teste frenetice, se lansa oficial siteul R3media. Cu resurse limitate, dar mult entuziasm, am pornit pe acest drum cu nădejdea că vom crește împreună, prin contribuția jurnaliștilor și a cititorilor.

Într-un an de zile am avut câteva reușite notabile: de la primul interviu din România cu scriitorul și jurnalistul american Rod Dreher, la descoperirea faptului că MAI a introdus „genul” în buletine. Și multe altele.

Am strâns 9.000 de urmăritori pe facebook. Pentru comparație, spotmedia, o publicație lansată cam în același timp, cu resurse enorme și ai cărei jurnaliști apar zi de zi la TV a strâns cam 12.000.

Am reușit să fim peste 1.200 de abonați pe canalul nostru de Telegram, și aproape 1.600 de persoane s-au abonat la newsletterul nostru.

Peste toate, însă, am reușit să coagulăm o comunitate de oameni adevărați. Vă mulțumesc tuturor, cei care au pus umărul, într-un fel sau altul, la existența acestui proiect.

Cu ocazia aniversării acestei comunități, vă prezentăm mesajul președintelui Academiei Române, prof. Ioan-Aurel Pop, special dedicat acestei aniversări:

„Un an de știri corecte, date publicului cu respectarea deontologiei și cu omenia căldurii dintre noi, nu este puțin lucru, într-o lume pusă parcă numai pe manipulare și pe căpătuire. Felicitări pentru R3media și sănătate cititorilor dumneavoastră fideli, feriți de date false și tendințe de influențare negativă! La mulți ani!”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...