ACTUALITATEPS Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, fusese vaccinat cu o singură...

PS Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, fusese vaccinat cu o singură doză, Johnson&Johnson. ADEVERINȚA

După cum se știe, PS Gurie al Devei și Hunedoarei (52 de ani) a trecut la cele veșnice pe 21 octombrie.

În mass-media au apărut diferite speculații, cum că episcopul fie nu era vaccinat, fie era vaccinat cu trei doze.

În realitate, conform Adeverinței de vaccinare a PS Gurie, care a intrat în posesia R3media, acesta fusese vaccinat o singură dată, cu vaccinul Johnson & Johnson. Conform documentului, Episcopul Gurie s-a vaccinat pe 3 iunie.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El s-a reinfectat și a fost internat pe 8 octombrie. PS Gurie era diabetic. Episcopul Devei și Hunedoarei va fi înmormântat sâmbătă de la ora 12:00.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...