News ȘTIRI Protest la Cluj, după ce o stradă din complexul studențesc Hașdeu a...

Protest la Cluj, după ce o stradă din complexul studențesc Hașdeu a fost declarată zonă de siguranță specială, fiind patrulată permanent de forțele de ordine

Mai mulți oameni au protestat, vineri seara, în Cluj, după ce autoritățile au închis o stradă din complexul studențesc Hașdeu, pe care au declarat-o zonă de siguranță specială, în contextul creșterii numărului de cazuri de infectări cu coronavirus.

Strada Piezișă, căci așa se numește strada carantinată de autorități, este acum patrulată permanent de forțele de ordine.

„A fost instituită zonă de siguranță special. Asta înseamnă că avem un dispozitiv impresionant acolo de forțe de ordine care patrulează în permanență pentru a se asigura că lucrurile sunt ținute sub control. Strada Piezișă este un focar de infecție la nivelul județului Cluj, a municipiului Cluj Napoca în momentul de față. Avem câteva focare care au izbucnit de acolo, de la petrecerile care se organizează. Astfel că măsura este una cât se poate de clară”, a declarat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, potrivit Rador.

În urma acestei decizii, vineri seară a avut loc un protest la care au participat proprietari și angajați ai diferitelor localuri care funcționează pe strada Piezisă, anunță Radio Cluj. Potrivit sursei citate, aceștia sunt nemulțumiți din cauza faptului că zona a fost declarată ”zonă de siguranță specială”, fără să aibă loc nicio anchetă epidemiologică. În plus, oamenii spun că își vor pierde clienții, în majoritatea lor, studenți.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate