luni, iunie 24, 2024
ACTUALITATEProtest la Cluj, după ce o stradă din complexul studențesc Hașdeu a...

Protest la Cluj, după ce o stradă din complexul studențesc Hașdeu a fost declarată zonă de siguranță specială, fiind patrulată permanent de forțele de ordine

Mai mulți oameni au protestat, vineri seara, în Cluj, după ce autoritățile au închis o stradă din complexul studențesc Hașdeu, pe care au declarat-o zonă de siguranță specială, în contextul creșterii numărului de cazuri de infectări cu coronavirus.

Strada Piezișă, căci așa se numește strada carantinată de autorități, este acum patrulată permanent de forțele de ordine.

„A fost instituită zonă de siguranță special. Asta înseamnă că avem un dispozitiv impresionant acolo de forțe de ordine care patrulează în permanență pentru a se asigura că lucrurile sunt ținute sub control. Strada Piezișă este un focar de infecție la nivelul județului Cluj, a municipiului Cluj Napoca în momentul de față. Avem câteva focare care au izbucnit de acolo, de la petrecerile care se organizează. Astfel că măsura este una cât se poate de clară”, a declarat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, potrivit Rador.

În urma acestei decizii, vineri seară a avut loc un protest la care au participat proprietari și angajați ai diferitelor localuri care funcționează pe strada Piezisă, anunță Radio Cluj. Potrivit sursei citate, aceștia sunt nemulțumiți din cauza faptului că zona a fost declarată ”zonă de siguranță specială”, fără să aibă loc nicio anchetă epidemiologică. În plus, oamenii spun că își vor pierde clienții, în majoritatea lor, studenți.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE