vineri, iulie 19, 2024
OPINIIProstie sau lichelism? Baconschi vrea migrație de masă

Prostie sau lichelism? Baconschi vrea migrație de masă

Într-un interviu cu tolerantul, democratul și occidentalul Buhnici, intelectualul băsist Baconshi, fiul proletcultistului A.E. Baconsky își exprimă dorința ca în România să se așeze circa „un milion de muncitori din Asia” în următorii 10 ani. Pentru Baconschi, membru în corpul diplomatic român, aceasta este „o veste bună”. De ce? Am fi așteptat niște argumente bazate pe raționamente strategice, interes național, analiză SWOT sau costuri și beneficii. Nimic de acest fel. Baconschi vrea migrație de masă asiatică (și evident predominant islamică) pentru că românilor nu le-ar strica „o anumită experiență inter-culturală”.

Ca un democrat european autentic, Baconschi nu se întreabă dacă românii vor această migrațiune de masă.

Baconschi  nu compară modele cum ar fi modelul japonez sau modelul polonez versus modelul francez sau olandez.

NU.

Baconschi, om de sistem cu conexiuni (și directive) înalte la ambasade, ministere și servicii, dictează elitist că românii sunt cam mono-culturali și au nevoie de inter-culturalitate. Ca și cum românii nu au votat un președinte etnic german și nu s-au lămurit deja că idioții sau lichelele sunt din toate culturile și națiunile. Ca și cum românii nu au milioane de oameni afară în plină experiență inter-culturală. Ca și cum românii nu își fac masiv vacanțele afară având experiență inter-culturală uneori mai mare decât americanii. Pentru Baconschi poporul este prost, pentru că nu toți au avut un amic ministru de externe să îi ungă ambasador la momentul kairotic al împărțirii puterii și banilor.

Una este inter-culturalitatea pe care orice român o poate avea vizitând o țară străină, și alta este multiculturalitatea rezultată din migrația de masă care produce socializare forțată  și ireversibilă cu mase mari de asiatici – decisă fără vot, fără referendum de către foruri, sinecuriști, ONG-iști și chiar de antreprenori.  Dar acești pseudo-occidentaliști nu se întreabă ce vrea poporul, ci ce vor șefii de la Bruxelles, cei care pot să relanseze cariera eșuată a sinecuristului Baconschi. Asta explică abuzul moral de a dicta ce au nevoie românii când știi că de fapt de asta au nevoie eurocrații de la Bruxelles care duc o luptă absurdă pe viață și pe moarte să impună cotele obligatorii.

Din momentul în care UE nu mai este asociată cu LIBERTATEA ci cu OBLIGATIVITATEA, UE este deja amenințată cu dispariția.

Oamenii au votat european pentru libertate, nu pentru ca elite clientelare precum Baconschi să dicteze „schimbarea soft-ului de țară”, cot la cot cu Buhnici și Caramitru, schimbare care se dovedește a fi o schimbare a „poporului” cu milioane de asiatici.

Faptul că modelul migrației de masă a eșuat recent în Franța, Belgia, Olanda sau Germania nu îl pune pe gânduri pe Baconschi. Sau pentru că nu are gânduri, și atunci este vorba de idioțenie, sau pentru că are interese, și atunci este lichelism.

Explozia recentă din Franța a ajuns la limita unui război civil în care zeci de mii de migranți cântau imnul Nique la France. Răzmerița frecvent armată a făcut mii de polițiști victime. A distrus sute de instituții ale statului (primării) și sute de magazine și vitrine. Mai mult, polițiștii au început să fie vânați individual inclusiv după orele de serviciu, ca atac direct la uniformă, ultraj care este un ultraj adus Republicii, statului francez și națiunii franceze.

În aceste condiții, când compari pacea socială din Polonia sau România cu anarhia și violența stradală franceză și hărțuirea cotidiană – care este doar preludiul unor noi revolte, este evident că Baconschi face parte din categoria lichelelor sau a idioților. Un om atașat interesului național ar fi problematizat eșecul multiculturalismului occidental. Ar fi întrebat dacă modelul polonez sau japonez nu este cumva superior. Ar fi spus că poate e bine să aducem migrațiune ucraineană, să repatriem românii din estul Ucrainei prin programe economice (în loc să dăm subvenții firmelor care aduc forță de muncă asiatică). Cum să nu vezi că aceia care distrug civilizația occidentală sunt tocmai acești eurocrați ca și Baconschi care contribuie la islamizarea accelerată a Europei care evoluează lent dar sigur spre război civil și pune în discuție solidaritatea europeană mai mult ca nici o altă problem?

Este evident că românii nu au nimic special împotriva asiaticilor. Chiar simpatizăm cu Vietnamul în care americanii au bombardat sate civile cu napalm. Vietnamezii au reușit să depășească sistemul comunist și fără bombe. Dar asta nu e un motiv  să dorim migrațiune de masă vietnameză. Eventual contracte limitate și repatriere.

Mai grav este cu migrația musulmană. Evident că românii știu să aprecieze Islamul și musulmanii la ei acasă. De aceea merg in turism in Turcia, Tunisia sau Dubai. Dar majoritatea românilor au înțeles deja pericolul segmentării sociale adus de multiculturalismul forțat pe minciuna și iluzia integrării. Este evident că musulmanii nu vor să se integreze în Occident. Vor să beneficieze de avantajele economice dar pe fond Coranul rămâne ultima loialitate și orice încalcă Coranul va fi spulberat de comunitatea musulmană aflată în creștere demografică explozivă. Viteza migrației de masă , legală și ilegală, combinată cu natalitatea explozivă, asigură că Occidentul nu va mai fi niciodată la fel.

Șocul civilizațiilor este deja în Paris, Londra, Berlin și Bruxelles. Episoadele recente au fost doar repetiții generale pentru o adevărată intifadă de proporții trans-europene.

În acest context, când francezii, germanii , italienii și polonezii se străduie să oprească fluxul periculos de migrațiune legală și ilegală, Baconschi – fie din prostie, fie din interese meschine, promovează și normalizează ideea că românii, în loc să învețe din eșecul occidentalilor, trebuie să se arunce cu capul înainte și să importe nu doar migrație ci și criminalitate migrațională, costuri economice (subvenții cronice), costuri sociale (pierderea siguranței sociale), culturale (conflicte ideologice cu majoritatea românească) și politice (apariția unui electorat revanșard care va alimenta noul partid balama care ca arbitra scena politică românească) etc. pe care le exclude complet din calcul.  Căci Baconschi nu este angajat să gândească ci să „promoveze” ceea ce dictează ambasadele de la care cerșește cronic relansarea carierei lui „diplomatice” care să îi permită noi amante mirobolante la un nou jacuzzi .

Din păcate este una din nenumăratele trădări ale lui Toader Baconschi, acest pseudo-patriot, pseudo-conservator și oportunist uns cu toate alifiile ca și tatăl lui, colaboraționistul sovietic A.E. Baconsky.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. ” vietnamezii muncesc! “, spun unii cu sticliri-n ochi
  -poate la schimb ar trebui stransi de gat
  ca sa le vina mintea la cap
  cam tot 1 milion de romani……

 2. “Progresistii” ca baconschi nu se uita in urma la istorie si nu incearca sa priveasca spre viitor. Ei se considera centrul lumii si gandesc doar momentul…….adica maine va fi tot ca azi dupa mintea lor , indiferent ce fac si decid ei azi. Confirma zicala :”prostul nu e prost destul daca nu e si fudul!”.

 3. Asemenea idei trebuie respinse cu fermitate. Sunt si alte lucruri mai importante decat cresterea economica. Daca “nu sunt muncitori”, nu avem nevoie de astfel de slujbe.

 4. Domnule Petrus…felicitări pentru incisivitate!

  E nevoie de ea in aceste vremuri laxe, tulburi, pline de vorbe mieroase si cutite infipte in spate (pe unde mai este loc)….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE