sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEProiect cu tema „Coafuri și machiaje de Halloween” la un liceu din...

Proiect cu tema „Coafuri și machiaje de Halloween” la un liceu din Baia Mare. Profesor coordonator: A fost aleasă cea mai spectaculoasă imagine, cu un look dramatic

Elevii claselor a IX-a și a X-a, de la profilul Estetica și igiena corpului omenesc al Liceului Tehnologic „Transilvania” Baia Mare, coordonați de prof. Carmen Gianina Costin, au participat, săptămâna trecută, la un proiect online cu tema „Coafuri și machiaje de Halloween”, scrie Graiul Maramureșului.

„Utilizând ca sursă de inspirație imagini/ video de pe internet, elevii și-au demonstrat implicarea stimulându-și imaginația și creativitatea. Proiectul s-a finalizat prin derularea unui concurs de fotografie. A fost aleasă cea mai spectaculoasă imagine de Halloween, coafura specială fiind combinată cu un machiaj adecvat obținând, astfel, un look dramatic”, a explicat prof. Carmen Gianina Costin, coordonator al proiectului.

Aceasta a explicat modul în care s-a ales câștigătorul proiectului.

„Câștigatorul a fost desemnat de către elevii implicați, cadrele didactice de specialitate (Ioana Văsuț, Carmen Gianina Costin) și conducerea unității de învățământ (dir. prof. Victor Todoruț, dir. adj. Ioan Orha)”, a explicat  profesorul coordanator.

Potrivit sursei citate, în viitor, se are în vedere derularea unor astfel de proiecte în parteneriat cu unități de învățământ cu specializare similară.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE