ACTUALITATE Proiect cu tema „Coafuri și machiaje de Halloween” la un liceu din...

Proiect cu tema „Coafuri și machiaje de Halloween” la un liceu din Baia Mare. Profesor coordonator: A fost aleasă cea mai spectaculoasă imagine, cu un look dramatic

Elevii claselor a IX-a și a X-a, de la profilul Estetica și igiena corpului omenesc al Liceului Tehnologic „Transilvania” Baia Mare, coordonați de prof. Carmen Gianina Costin, au participat, săptămâna trecută, la un proiect online cu tema „Coafuri și machiaje de Halloween”, scrie Graiul Maramureșului.

„Utilizând ca sursă de inspirație imagini/ video de pe internet, elevii și-au demonstrat implicarea stimulându-și imaginația și creativitatea. Proiectul s-a finalizat prin derularea unui concurs de fotografie. A fost aleasă cea mai spectaculoasă imagine de Halloween, coafura specială fiind combinată cu un machiaj adecvat obținând, astfel, un look dramatic”, a explicat prof. Carmen Gianina Costin, coordonator al proiectului.

Aceasta a explicat modul în care s-a ales câștigătorul proiectului.

„Câștigatorul a fost desemnat de către elevii implicați, cadrele didactice de specialitate (Ioana Văsuț, Carmen Gianina Costin) și conducerea unității de învățământ (dir. prof. Victor Todoruț, dir. adj. Ioan Orha)”, a explicat  profesorul coordanator.

Potrivit sursei citate, în viitor, se are în vedere derularea unor astfel de proiecte în parteneriat cu unități de învățământ cu specializare similară.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate