ACTUALITATEProiect cu tema „Coafuri și machiaje de Halloween” la un liceu din...

Proiect cu tema „Coafuri și machiaje de Halloween” la un liceu din Baia Mare. Profesor coordonator: A fost aleasă cea mai spectaculoasă imagine, cu un look dramatic

Elevii claselor a IX-a și a X-a, de la profilul Estetica și igiena corpului omenesc al Liceului Tehnologic „Transilvania” Baia Mare, coordonați de prof. Carmen Gianina Costin, au participat, săptămâna trecută, la un proiect online cu tema „Coafuri și machiaje de Halloween”, scrie Graiul Maramureșului.

„Utilizând ca sursă de inspirație imagini/ video de pe internet, elevii și-au demonstrat implicarea stimulându-și imaginația și creativitatea. Proiectul s-a finalizat prin derularea unui concurs de fotografie. A fost aleasă cea mai spectaculoasă imagine de Halloween, coafura specială fiind combinată cu un machiaj adecvat obținând, astfel, un look dramatic”, a explicat prof. Carmen Gianina Costin, coordonator al proiectului.

Aceasta a explicat modul în care s-a ales câștigătorul proiectului.

„Câștigatorul a fost desemnat de către elevii implicați, cadrele didactice de specialitate (Ioana Văsuț, Carmen Gianina Costin) și conducerea unității de învățământ (dir. prof. Victor Todoruț, dir. adj. Ioan Orha)”, a explicat  profesorul coordanator.

Potrivit sursei citate, în viitor, se are în vedere derularea unor astfel de proiecte în parteneriat cu unități de învățământ cu specializare similară.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...