ACTUALITATEPrima persoană care s-a vaccinat anti-Covid în Belgia a murit

Prima persoană care s-a vaccinat anti-Covid în Belgia a murit

Jos Hermans (foto), un bărbat în vârstă de 96 de ani, prima persoană care s-a vaccinat anti-Covid din Belgia, a decedat, scrie La Voix du Nord, citat de Aleph News.

Potrivit ziarului Le Soir, el a fost vaccinat pe 28 decembrie 2020, fiind cel mai bătrân rezident al unui centru situat în apropiere de fabrica Pfizer, din Puurs.

El a primit serul vaccin în același timp cu o altă persoană în vârstă din Mons (Valonia) și o a treia persoană, care locuia lângă Bruxelles, ceea ce a făcut sa fie considerat primul belgian vaccinat împotriva Covid-19.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conform autorităților, cauza decesului nu se datorează coronavirusului, scrie sursa citată.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate