ACTUALITATEPrima persoană care s-a vaccinat anti-Covid în Belgia a murit

Prima persoană care s-a vaccinat anti-Covid în Belgia a murit

Jos Hermans (foto), un bărbat în vârstă de 96 de ani, prima persoană care s-a vaccinat anti-Covid din Belgia, a decedat, scrie La Voix du Nord, citat de Aleph News.

Potrivit ziarului Le Soir, el a fost vaccinat pe 28 decembrie 2020, fiind cel mai bătrân rezident al unui centru situat în apropiere de fabrica Pfizer, din Puurs.

El a primit serul vaccin în același timp cu o altă persoană în vârstă din Mons (Valonia) și o a treia persoană, care locuia lângă Bruxelles, ceea ce a făcut sa fie considerat primul belgian vaccinat împotriva Covid-19.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conform autorităților, cauza decesului nu se datorează coronavirusului, scrie sursa citată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...