ACTUALITATEPrognoză meteo. Vremea pe 17 ianuarie: ger în toată țara, un pic...

Prognoză meteo. Vremea pe 17 ianuarie: ger în toată țara, un pic de ninsoare în Banat

Noaptea care urmează va fi cea mai rece de până acum din această iarnă, cu valori de temperatură care vor scădea, în cea mai mare parte a țării, spre –8, –10 grade, iar prin Moldova chiar spre –11, –12 grade. Prin sudul Munteniei, al Olteniei, prin Banat, Crișana ne oprim la valori de 04 spre –6 grade. În zonele montane minimele coboară spre –14, –16 grade, cu –20, –21 de grade pe creste.

Nici maximele zilei nu mai ajung la valori pozitive, astfel că vorbim la nivelul întregii țări de maxime de la –2 spre –4, –5 grade. Prin Moldova, Transilvania temperaturile nu urcă mai sus de –6, –7 grade, pentru ca în zonele montane să vorbim de maxime la pragul gerului, de la –8 spre –10, –11 grade.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pe timpul nopții avem condiții de ninsori prin zonele montane, prin Transilvania, Maramureș, Crișana și vestul Munteniei. Odată cu a doua parte a dimineții un front de ninsori abordează vestul țării noastre, aducând ninsori prin Banat (moderate chiar), dar și prin Crișana și Maramureș pentru ca, la finalul zilei, ninsorile să își facă apariția și prin nordul Moldovei.

Prognoza detaliată poate fi citită aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate