ACTUALITATE Prognoză meteo. Vremea pe 17 ianuarie: ger în toată țara, un pic...

Prognoză meteo. Vremea pe 17 ianuarie: ger în toată țara, un pic de ninsoare în Banat

Noaptea care urmează va fi cea mai rece de până acum din această iarnă, cu valori de temperatură care vor scădea, în cea mai mare parte a țării, spre –8, –10 grade, iar prin Moldova chiar spre –11, –12 grade. Prin sudul Munteniei, al Olteniei, prin Banat, Crișana ne oprim la valori de 04 spre –6 grade. În zonele montane minimele coboară spre –14, –16 grade, cu –20, –21 de grade pe creste.

Nici maximele zilei nu mai ajung la valori pozitive, astfel că vorbim la nivelul întregii țări de maxime de la –2 spre –4, –5 grade. Prin Moldova, Transilvania temperaturile nu urcă mai sus de –6, –7 grade, pentru ca în zonele montane să vorbim de maxime la pragul gerului, de la –8 spre –10, –11 grade.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pe timpul nopții avem condiții de ninsori prin zonele montane, prin Transilvania, Maramureș, Crișana și vestul Munteniei. Odată cu a doua parte a dimineții un front de ninsori abordează vestul țării noastre, aducând ninsori prin Banat (moderate chiar), dar și prin Crișana și Maramureș pentru ca, la finalul zilei, ninsorile să își facă apariția și prin nordul Moldovei.

Prognoza detaliată poate fi citită aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite