ACTUALITATEPrognoză meteo: Vremea pe 14 ianuarie. Ninsori și viscol la munte

Prognoză meteo: Vremea pe 14 ianuarie. Ninsori și viscol la munte

Ne așteaptă o zi cu ninsori pe arii extinse și temperaturi în scădere. La munte vântul va viscoli zăpada.

Urmează o noapte cu minime negative la nivelul întregii țări, cu valori de la –2 spre –4, –5 grade. În zonele montane vorbim de temperaturi de la –7 spre –9, –10 grade, cu –12, –14 grade pe crestele montane.

Maximele zilei rămân negative în zonele montane (-5 spre –7, –8 grade), apropiate de 0 grade sau ușor negative prin Transilvania, Maramureș, Crișana, mare parte din Banat și nordul Olteniei (-0 spre –1, –2 grade), în timp ce în restul țării se vor atinge 2 – 3, 4 grade.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Pe timpul nopții avem parte de ninsori prin zonele montane, dar și prin sudul Moldovei, pentru ca, odată cu orele dimineții, ninsorile să apară și prin Crișana, Banat, nordul Transilvaniei, Maramureș. Odată cu orele după amiezii aria ninsorilor se extinde în toată Transilvania, dar și prin Oltenia iar seara și finalul zilei aduc ninsori slabe și prin Muntenia.

În zonele montane vântul va prezenta intensificări pe tot parcursul zilei, cu rafale care pot ajunge și la 60 – 70 de km/h.

Ninsorile așteptate mâine prin zonele montane, prin Transilvania, Maramureș, Crișana, prin nordul Olteniei, vor aduce câțiva cm în plus la stratul deja existent, în timp ce prin Muntenia, Moldova, nordul Dobrogei, puținii cm existenți pierd deja bătălia și se topesc.

Concluzii: Ne așteaptă o zi cu ninsori pe arii extinse și temperaturi în scădere. La munte vântul va viscoli zăpada.

Prognoza detaliată este aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT