ACTUALITATEPrognoză meteo 29 octombrie 2020 – ceață multă, iar prin vest și...

Prognoză meteo 29 octombrie 2020 – ceață multă, iar prin vest și nord, ploi seara!

Avem parte de o noapte și de o dimineață cu multă ceață, iar odată cu ore serii de mâine, vestul și nordul țării au parte de ploi. Pe parcursul nopții și până la orele prânzului singurele zone din țară care au parte de un cer variabil mai mult senin vor fi zonele montane, pentru ca, odată cu după amiaza, cerul să se elibereze de nori și prin Oltenia, Muntenia, mare parte din Moldova și Dobrogea, nebulozitatea joasă urmând să rămână accentuată (acoperire de 100%) în Banat, Crișana, Maramureș și Transilvania, iar prin Moldova să vorbim de un grad de acoperire de 50 – 75%.

Prognoza detaliată o puteți citi aici.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...