ȘTIRIPrognoză meteo 05 ianuarie 2021: ploaie și vânt

Prognoză meteo 05 ianuarie 2021: ploaie și vânt

Ne așteaptă o zi cu ploi multe, cu ninsori viscolite la munte. Temperaturile rămân, încă, ridicate pentru data din calendar.

Pe parcursul zilei de mâine, în zona țării noastre va acționa un câmp de presiune scăzută, asociat unei depresiuni mediteraneene al cărei centru baric Ahmet va fi poziționat fix în zona țării noastre.

Începem ziua cu un front cald poziționat la vest de țara noastră, un alt front rece la SE de noi, iar pe parcursul zilei acestea urmând să se deplaseze la V și NE de noi.

Pe o circulație SV – NE rămânem în continuare în sector cald, cu abateri termice pozitive, la 850 hPa, și de+4, +5 grade.

Temperaturi:

Minimele nopții rămân ridicate la nivelul întregii țări, cu valori de la 6 spre 8 grade, iar prin sud-estul Munteniei, sudul Moldovei și Dobrogea putem ajunge chiar la 10 grade. Prin nordul Moldovei ne oprim la 3 – 4 grade, respectiv 0 – 2 grade prin zonele montane (cu valori ușor negative, spre –2, –3 grade pe creste).

Aceleași valori și aceeași distribuție o avem și în ceea ce privește valorile maxime, doar prin vestul Banatului urmând să vedem că avem maxime mai mici decât minimele, în jur de 3 – 4 grade.

Continuarea este aici

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...