ACTUALITATE Prof. Christian Perronne: Ni se inventează un al doilea val catastrofal, pe...

Prof. Christian Perronne: Ni se inventează un al doilea val catastrofal, pe baza testelor PCR, de multe ori fals pozitive. Aceasta este politică, nu medicină

Autoritățile inventează un nou val, pe baza testelor PCR, de multe ori fals pozitive, ceea ce reprezintă politică, nu medicină, a declarat șeful departamentului de boli infecțioase de la Spitalul Garches, Christian Perronne, pentru Sud Radio, citat de SmartRadio.

Potrivit sursei citate, profesorul Perronne avertizează cu privire la faptul că în Franța are loc o instrumentalizare a fricii, pe baza căreia autoritățile inventează un nou val al pandemiei.

Totodată, șeful departamentului de boli infecțioase de la Spitalul Garches subliniază că obligativitatea măștilor reprezintă o dictatură complet defondată.

„Masca este o botniță, nu mai avem dreptul să vorbim astăzi”, a spus profesorul Perronne.

Conform sursei citate, pentru că a avut curajul să se ridice, să vorbească și să scrie, profesorul Perronne mărturisește că a fost supus multor presiuni.

„Încearcă să-mi omoare cariera, explică el, prin orice mijloace și punând presiune pe tineri, să părăsească cursurile mele”, a menționat profesorul Christian Perronne.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite