ACTUALITATEProf. Christian Perronne: Ni se inventează un al doilea val catastrofal, pe...

Prof. Christian Perronne: Ni se inventează un al doilea val catastrofal, pe baza testelor PCR, de multe ori fals pozitive. Aceasta este politică, nu medicină

Autoritățile inventează un nou val, pe baza testelor PCR, de multe ori fals pozitive, ceea ce reprezintă politică, nu medicină, a declarat șeful departamentului de boli infecțioase de la Spitalul Garches, Christian Perronne, pentru Sud Radio, citat de SmartRadio.

Potrivit sursei citate, profesorul Perronne avertizează cu privire la faptul că în Franța are loc o instrumentalizare a fricii, pe baza căreia autoritățile inventează un nou val al pandemiei.

Totodată, șeful departamentului de boli infecțioase de la Spitalul Garches subliniază că obligativitatea măștilor reprezintă o dictatură complet defondată.

„Masca este o botniță, nu mai avem dreptul să vorbim astăzi”, a spus profesorul Perronne.

Conform sursei citate, pentru că a avut curajul să se ridice, să vorbească și să scrie, profesorul Perronne mărturisește că a fost supus multor presiuni.

„Încearcă să-mi omoare cariera, explică el, prin orice mijloace și punând presiune pe tineri, să părăsească cursurile mele”, a menționat profesorul Christian Perronne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite