ACTUALITATEProducătorul român „Patriot” lansează colecția de toamnă

Producătorul român „Patriot” lansează colecția de toamnă

Producătorul român de haine cu teme naționale, „Patriot”, a lansat colecția de toamnă. Cu această ocazie, doritorii pot cumpăra, hanorac și tricou cu chipul lui Avram Iancu.

De asemenea, pot găsi diferite modele noi de tricouri, inclusiv Polo. Una dintre temele nou apărute este legată de simbolul geto-dacilor, strămoșii noștri.

Colecția poate fi consultată aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...