duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEPro TV normalizează tulburările de comportament, în prime time. La emisiunea „Vocea...

Pro TV normalizează tulburările de comportament, în prime time. La emisiunea „Vocea României” a fost adus pe scenă un travestit. Tudor Chirilă a salutat momentul și a criticat România: Suntem o țară intolerantă

Emisiunea „Vocea României”, de la Pro TV, a găzduit un travestit în ediția de vineri, 9 septembrie.

Un bărbat pe nume Ricardo Gabor a venit îmbrăcat în femeie și a concurat sub numele de „Rubi Diamante”.

În prezentarea în care apare pe siteul Pro TV, personajul recunoaște că are probleme de socializare, fiind excesiv de timid. „Soluția” aleasă de acesta, de a se îmbrăca în femeie, încă de pe vremea de când era adolescent, este lăudată de Pro TV.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Rubi Diamante este artista care se urcă pe scenă, personajul pe care eu l-am creat ca să pot să am încredere în mine și să cânt. Eu am început să fac „drag” de la 17 ani, când mi-am pus perucă și tot. A fost o senzație plăcută pentru că erai altă persoană. Puteai să joci în două lumi diferite. Este lumea lui Ricardo și după este lumea lui Rubi Diamante. Tot ce nu poate să facă Ricardo, poate să facă Rubi Diamante. Așa că este foarte mișto. Ricardo e un copil foarte timid, nu are încredere în el. Rubi este o fată foarte puternică, care mănâncă lumea dacă e nevoie și merge tot înainte, nu are rușine, are încredere în ea””, apare pe siteul Pro TV.

Apariția travestitului a fost salutată de către Tudor Chirilă. Actorul/cântărețul/activistul l-a lăudat pe acesta și a criticat poporul român. El a mai zis că artistul trebuia să meargă mai departe, „pentru a aduce un pic de normalitate”, nu pentru că ar fi avut vreun talent.

În primul rând mie mi se pare extraordinar că tu ești în 2022 la Vocea României, venind din Spania, cu look-ul ăsta și cu orice fel de orientare sexuală ai avea tu. Este extraordinar. Pentru că noi suntem o țară intolerantă, noi suntem o țară cu un model cultural care are mari prejudecăți vizavi de minoritățile sexuale. Și indiferent dacă tu ai fi „straight” sau orice altceva, mie mi se pare important ca tu să fii aici cât mai mult. Regret că nu m-am întors ca tu să fii în echipa mea, pentru a merge cât mai departe, pentru a aduce un pic de normalitate și a vedea că oamenii nu trebuie discriminați pe niciun fel de criteriu, de la cel sexual, etnic și așa mai departe. (…) Trebuie să ne uităm la ce face omul, nu la ce este omul!”, a spus Tudor Chirilă, din nou, insistând pe orientarea sexuală a concurentului, scrie Rost.

Reamintim că Pro TV a insistat cu normalizarea homosexualității, încercând să promoveze căsătoriile între persoane de același sex încă din 2013. Atunci, într-o emisiune, Pro TV a înscenat „o nuntă între homosexuali”. Ceremonia, pur simbolică și fără efecte juridice în România, a fost oficiată de o „popeasă”, a avut loc în 2013, pe fondul unei tentative de modificarea a Constituției, în sensul precizării că familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

9 COMENTARII

 1. Tudor Chirila a fost sponsorizat de Open Society sa faca propaganda marxista si LGBTista in Romania cu ajutorul trupeul Vama Veche. E o metoda eficienta finantarea unor cantareti sau actori care sa manipulezez adolescentii. Mai sunt la Cluj-Napoca anarhistul Mihnea Blidariu din trupa Luna Amara si cantareata de blues Aminda Nomade promotoarea principala a paradei gay din oras.

 2. Tudorică mamă, eu înțeleg că trebuie să mâncăm lăcuste (ca să nu spun altfel!!!) dar nu ne obliga să spunem că ne și place!

 3. Prima ar fi că artisul ăsta sau ce-o fi, de Tudor Chirilă eun plagiator ordinar, melodiile”lui” de succes pot fi ascultate în Top100 Billboard UK de prin ’77-’78.Multe trupe si solisti autohtoni s-au lansat cu remakeuri mai puțin cunoscute pe care “au uitat” să pună originea.Si acum întrebarea: dacă nu e “artist” atunci ce e? Eu unul, cred că e din păduchelnița de cadre sorosite din care fac parte AlinuțaM ππD , KW 7case ,samd. Cântăceala a fost praștia care l-a lipit de sticlă iar acum”produce”pe comandă, firește .Cât despre inversat, e un amărât chinuit de cine știe cine de mic, si care are nevoie de ajutor, nu de expunere. Din păcate toleranța față de violență- și într-o oarecare măsură cultura violenței- produce tineri care ar trebui protejați și ajutați, nu expuși și împinsi spre aceasta afecțiune psihica numită homosexualitate.

 4. Deci lui Tudor Chirila nu-i place de poporul roman. Ce facem, schimbam poporul sau il schimbam pe Tudor Chirila?
  Dupa umila mea parere solutia a doua e cea corecta. Desi politicienii romani de la putere par hotarati sa aplice prima solutie , adica sa plece cateva milioane de romani si sa vina altii in locul lor …

 5. chirilov canta aceeasi mantra ca deviantii de pretutindeni: baga in aceeasi categorie orientarea sexuala cu etnia ca si cand alegerile sau bolile fiecaruia sunt totuna cu insusirile native. In rest, totul normal, noul normal, cu pasi repezi spre extinctie.

 6. Si daca suntem “o tara intoleranta”, ce, e rau ?

  „Toleranța nu este o valoare în sine. Din punct de vedere creștin toleranța este o slăbiciune pentru că te pune în situația de a nu pune capăt răului și de a-l păstra lângă tine sub forme mai mult sau mai puțin benigne. Din punct de vedere creștin lucrurile stau altfel. Fermitatea în fața răului e recomandată. Nu în fața persoanei, repet, persoana niciodată nu e discreditată în creștinism, oricât de păcătoasă ar fi ea, dar răul pe care îl propagă în spațiul public, și nu numai, trebuie stopat. Așadar toleranța nu este o valoare”, a spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.

  • Fiecare poate avea înfățișarea și orientarea pe care și-o dorește. DAR SA NU MA FACA PE MINE ,OM NORMAL, SA MA SIMT PROST CA SUNT NORMAL!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate