vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEPrimul jurnalist din mainstream care se opune narațiunii oficiale a autorităților: Marius...

Primul jurnalist din mainstream care se opune narațiunii oficiale a autorităților: Marius Tucă a promovat protestul din 2 octombrie

Protestul din 2 octombrie din Piața Universității a fost, în mare parte, ignorat de mainstream media. Față de alte mișcări de protest, jurnaliștii de la „publicațiile quality” păstrează tăcerea în privința acestui eveniment.

O excepție notabilă în acest sens o constituie jurnalistul Marius Tucă, de la Aleph News. Acesta a vorbit în cadrul emisiunii din 27 septembrie, în care a fost invitat Dan Bittman, despre „discriminarea dintre vaccinați și nevaccinați”.

În urma emisiunii, Tucă a distribuit și manifestul lui Dan Bittman „Nu vreau”, tot o formă de protest la adresa restricțiilor impuse în ultima vreme.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, jurnalistul a distribuit pe pagina personală, care este urmărită de peste 344.000 de persoane, o imagine a protestului din 2 octombrie, din Piața Universității.

„PROTEST

Pentru restaurante deschise, fără acces diferențiat.

Sâmbătă, Piața Universității, ora 17:00”, sună textul de pe imagine.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE