ACTUALITATEPrimul jurnalist din mainstream care se opune narațiunii oficiale a autorităților: Marius...

Primul jurnalist din mainstream care se opune narațiunii oficiale a autorităților: Marius Tucă a promovat protestul din 2 octombrie

Protestul din 2 octombrie din Piața Universității a fost, în mare parte, ignorat de mainstream media. Față de alte mișcări de protest, jurnaliștii de la „publicațiile quality” păstrează tăcerea în privința acestui eveniment.

O excepție notabilă în acest sens o constituie jurnalistul Marius Tucă, de la Aleph News. Acesta a vorbit în cadrul emisiunii din 27 septembrie, în care a fost invitat Dan Bittman, despre „discriminarea dintre vaccinați și nevaccinați”.

În urma emisiunii, Tucă a distribuit și manifestul lui Dan Bittman „Nu vreau”, tot o formă de protest la adresa restricțiilor impuse în ultima vreme.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, jurnalistul a distribuit pe pagina personală, care este urmărită de peste 344.000 de persoane, o imagine a protestului din 2 octombrie, din Piața Universității.

„PROTEST

Pentru restaurante deschise, fără acces diferențiat.

Sâmbătă, Piața Universității, ora 17:00”, sună textul de pe imagine.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...