ACTUALITATEPrimul jurnalist din mainstream care se opune narațiunii oficiale a autorităților: Marius...

Primul jurnalist din mainstream care se opune narațiunii oficiale a autorităților: Marius Tucă a promovat protestul din 2 octombrie

Protestul din 2 octombrie din Piața Universității a fost, în mare parte, ignorat de mainstream media. Față de alte mișcări de protest, jurnaliștii de la „publicațiile quality” păstrează tăcerea în privința acestui eveniment.

O excepție notabilă în acest sens o constituie jurnalistul Marius Tucă, de la Aleph News. Acesta a vorbit în cadrul emisiunii din 27 septembrie, în care a fost invitat Dan Bittman, despre „discriminarea dintre vaccinați și nevaccinați”.

În urma emisiunii, Tucă a distribuit și manifestul lui Dan Bittman „Nu vreau”, tot o formă de protest la adresa restricțiilor impuse în ultima vreme.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, jurnalistul a distribuit pe pagina personală, care este urmărită de peste 344.000 de persoane, o imagine a protestului din 2 octombrie, din Piața Universității.

„PROTEST

Pentru restaurante deschise, fără acces diferențiat.

Sâmbătă, Piața Universității, ora 17:00”, sună textul de pe imagine.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...