duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATE„Nu Vreau”, manifestul lui Dan Bittman: V-am lăsat doi ani de...

„Nu Vreau”, manifestul lui Dan Bittman: V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele, când de fapt ne vreți răul. Nu vreau să fim o țară de struți, de pinguini!

Dan Bittman, cunoscutul solist al formației „Holograf”,  a anunțat pornirea mișcării „Nu Vreau”, în emisiunea lui Marius Tucă.

El a declarat că face acest pas după ce doi ani de zile, autoritățile „au mințit în față” oamenii cu privire la pandemie.

Dan Bittman le cere românilor să fie curajoși și să lupte pentru „drepturile elementare”. Pentru a participa la mișcarea lui Dan Bittman, cetățenii trebuie să-și facă o fotografie cu textul „Nu vreau” în față.

Mesajul său vine în contextul protestului național din 2 octombrie, din Piața Universității.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Sunt o grămadă de oameni care gândesc că ar trebui să se oprească mascarada, să trăim normal, să ne creștem copiii, să facă o poză și să scrie „Nu Vreau”.

E prima frază pe care am învățat-o în limba noilor conducători: Nu vreau! V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să vă cred. Nu vreau să cred că există probleme de nerezolvat. Nu vreau să cred că ne vreți binele, când de fapt ne vreți răul. Cine e de acord, să-și facă o poză și s-o pună pe facebook. Nu vreau să vă mai văd sau să vă mai aud. De democrație ați uitat, de Constituție ați uitat.

Nu vreau să mai înghit lucruri fără explicație. Nu vreau să mai fiu discriminat, pe ce s-au dat miliardele. Sunteți plătiți din banii noștri să nu aduceți panica, să construiți spitale. Nu vreau să mai trăiesc ca un șobolan în țara mea.

Eu îndemn oamenii să fie curajoși, să ne cerem drepturile, drepturi elementare: dreptul la viață, la muncă, la educația copiilor noștri. Nu se poate ca-n doi ani de zile să nu faci mai mult de 1.000 de paturi de ATI. E o bătaie de joc.

Nu vreau să-mi mai purtați de grijă, mă descurc singur, lăsați-mă naibii în pace!

Dacă o să creștem copiii cu capul plecat, o să ajungem o țară de floarea soarelui. Nu vreau să fim o țară de struți, de pinguini”, a spus Dan Bittman.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Bittman: Scenariul roșu la Timișoara este o invenție

În aceeași emisiune, Dan Bittman a criticat dur pe cei care „vor să ne țină copiii în case”. Artistul a declarat că suntem la începutul unei perioade foarte urâte, care poate dura 10 ani.

„E începutul unei perioade foarte urâte, care poate dura încă 10 ani liniștit. Nu ne dăm seama cât de mult suntem la mâna tehnologiei și plus reacția care nu există. Nu sunt prăpăstios, dar se poate merge pe orice scenariu.

Se încearcă învrăjbirea noastră.

Eu știu, după doi ani de zile, cine-mi sunt dușmanii și cu ei va trebui, la un moment dat, să mă confrunt: sunt cei care vor să-mi pună pumnul în gură, sunt cei vor să-mi țină copiii în casă învățând nu-știu-ce, că nu poți să mai înveți nimic. Ne pierdem în detalii, dar trebuie să ne uităm la Big Picture.

Eu toată vara am fost printre oameni, sute, mii, oameni cu care m-am pupat, am râs, am glumit. Și după ce-am plecat, a început scenariul roșu. Este o minciună sinistră. Nu există niciun scenariu roșu în Timișoara. Vreau să fim foarte bine înțeleși. Este o invenție”, a spus Dan Bittman.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Solistul de la „Holograf” s-a declarat dispus să meargă cu elicopterul SMURD pentru a vedea personal unde sunt oamenii care sunt testați zilnic în România. Pe șeful DSU, Raed Arafat, l-a numit „Sadam Hussein”.

„Sunt de acord să merg mâine cu un elicopter SMURD, plătit de mine, să vedem în ce orașe se fac cele 30.000 – 40.000 de testări pe zi. Ar trebui să fie cozi, la cum se fac lucrurile în România. Am mai spus asta. Nu știu unde se fac testările astea. Există COVID, există prieteni în spital, mi-au murit prieteni. Nu știu dacă sunt bine tratați sau nu. Sunt convins că se moare din cauză de lipsă de know-how și de competență. Ce s-a întâmplat în doi ani? Nimic”, a declarat Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

Bittman: În fiecare zi îmi dai vești ca să mă obligi să-mi vaccinez copiii?

Artistul a îndemnat oamenii să gândească singuri și a spus că va spune ce crede, indiferent de consecințe. Bittman spune că arta este despre libertate.

„Dacă nu avem mintea noastră să gândim cu ea, e o mare greșeală. Nu poți să prevezi că pandemia începe în 4 octombrie sau 5 octombrie sau mai știu eu când. Sau pleacă din țară. Când sari de 6.000 de cazuri la 200. Că au început vaccinările. Cum adică au început vaccinările? Nici 30% în România nu a fost convinsă să se vaccineze. Mai sunt 70% dintre români care nu vor să audă. Începi să-mi spui acum că trebuie să vaccinez și copiii?. Am văzut chestii înfiorătoare, cred că nici pe vremea naziștilor nu se întâmpla așa ceva: 16 copii sunt internați la „Grigore Alexandrescu”. În fiecare zi îmi dai vești ca să mă obligi să-mi vaccinez copiii?

Îmi spun mulți prieteni, că „ de ce mă bag?”. Eu așa sunt, dar nu mă vând pe un pumn de bani. Așa am fost toată viața, așa vreau să mor. Arta este despre libertate: libertate de gândire, de a vorbi.

În România nu a existat covid în vara asta. Cred că se căutau și cu lupa, să se îmbolnăvească, să-i treacă acolo.

Sadam Hussein îi voi spune de-acum înainte acestei domn. Căci va avea soarta lui. Să aibă grijă să prindă avionul care trebuie. Măi, chiar așa, am ajuns să ne vindem tot?”, a completat el.

Dan Bittman a fost una dintre principalele voci care a contestat narațiunea oficială privind pandemia în România.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Hare dreptate domnu’ Bitman, manca-tias, decat ca e o minciuna, ca a zis si duamna Sosoaca ca Covidu’ ne face sterili pe 3 generatii…Duamne feres-te!

  2. Pana la urma adevarul despre aceasta p(L)andemie bine ticluita in `laboratoarele` NOM va iesi la iveala…iar constrangerea oamenilor de a se intzepa cu seruri experimentale pe motiv ca e spre binele lor este doar primul pas din scenariul demonic pus la punct in cele mai mici detalii…din pacate multi s-au dus la injectat precum ciurda de vite la abator, refuzand sa gandeasca cu propriul creier, refuzand sa-si puna intrebari si sa caute sa afle despre ce e vorba cu adevarat, acceptand si luand de bun doar ce li s-a picurat in ureche de propaganda oficiala…iar ce li s-a picurat se stie: frica, groaza, spaima, amenintari, teroare, `unelte` din arsenalul satanicesc…odata deveniti docili prin folosirea acestor `instrumente`, ei au putut fi mânaţi linistiti la centrele de vaccinare ptr a fi dozati…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE