miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEPreotul piteștean Cristian Dragomirescu îsi va lansa „Portretele” la Cărturești Verona

Preotul piteștean Cristian Dragomirescu îsi va lansa „Portretele” la Cărturești Verona

Duminică 18 septembrie, la ora 16:00 va avea loc lansarea volumului „Portrete” la librăria Cărturești Verona. Albumul cuprinde cele mai reusite portrete realizate de preotul Cristian Dragomirescu pe parcursul mai multor ani.

Autorul și-a descoperit vocația de pictor încă din timpul Facultății de Teologie. Dacă la început a pictat aproape exclusiv icoane ulterior și-a îndreptat atenția și spre alte domenii ale artei. De-a lungul timpului această preocupare l-a pus în fața unor personalități de mare importanță din România și a reușit să se impună printre cei mai talentati portretiști contemporani.

Printre cei imortalizați de autor se află Regele Mihai, mai multi ierarhi ai Bisericii, actori și alte personalități ale vieții publice din țara noastră.

La eveniment vor participa prieteni apropiati ai părintelui Dragomirescu, printre care Constantin Cotimanis, Alteța Sa Principele Șerban Dimitrie Sturdza, Harry Tavitian și multi alții.

Albumul a fost editat de Paralela45 Pitesti în condiții grafice deosebite.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate