ACTUALITATEPremierul Orban: Îl putem omagia pe Sfântul Andrei cu aceeași credință din...

Premierul Orban: Îl putem omagia pe Sfântul Andrei cu aceeași credință din casele noastre

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, de ziua Sf. Andrei, un scurt mesaj pe Facebook, cu urări pentru sărbătoriții zilei, în care a subliniat că protectorul românilor poate să fie omagiat și din casele oamenilor.

„La mulţi ani, tuturor celor care poartă numele Andrei, Andreea! Sfântul Andrei are o rezonanţă deosebită pentru noi, fiind protectorul românilor, cel care a adus creştinismul pe aceste meleaguri.

În acest an, chiar dacă nu ne putem bucura de această sărbătoare aşa cum eram obişnuiţi, ȋl putem omagia pe Sfântul Andrei cu aceeași credință, din casele noastre, ȋn familia noastră”, a scris premierul Orban.

Mesajul premierului a venit în contextul în care autoritățile au impus mai multe restricții în ceea ce privește pelerinajele, astfel încât pelerinajul din acest an la Peștera Sfântului Andrei se desfășoară în anumite condiții, cu interzicerea participării celor care nu au domiciliul în zonă.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate