ACTUALITATEPremierul Orban: Îl putem omagia pe Sfântul Andrei cu aceeași credință din...

Premierul Orban: Îl putem omagia pe Sfântul Andrei cu aceeași credință din casele noastre

Premierul Ludovic Orban a transmis, luni, de ziua Sf. Andrei, un scurt mesaj pe Facebook, cu urări pentru sărbătoriții zilei, în care a subliniat că protectorul românilor poate să fie omagiat și din casele oamenilor.

„La mulţi ani, tuturor celor care poartă numele Andrei, Andreea! Sfântul Andrei are o rezonanţă deosebită pentru noi, fiind protectorul românilor, cel care a adus creştinismul pe aceste meleaguri.

În acest an, chiar dacă nu ne putem bucura de această sărbătoare aşa cum eram obişnuiţi, ȋl putem omagia pe Sfântul Andrei cu aceeași credință, din casele noastre, ȋn familia noastră”, a scris premierul Orban.

Mesajul premierului a venit în contextul în care autoritățile au impus mai multe restricții în ceea ce privește pelerinajele, astfel încât pelerinajul din acest an la Peștera Sfântului Andrei se desfășoară în anumite condiții, cu interzicerea participării celor care nu au domiciliul în zonă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...