duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEPosibil vaccin împotriva COVID-19 – sabotat deliberat de autorităţile germane?

Posibil vaccin împotriva COVID-19 – sabotat deliberat de autorităţile germane?

Presa de calibru din Germania (Spiegel sau Focus) a relatat în ultimele zile despre o reţetă de vaccin anti-covid dezvoltată de medicul, cercetătorul şi antreprenorul german Winfried Stöcker. Fondator în 1987 al companiei Euroimmun, pe care a vândut-o în 2017 unui concern american pentru suma de 1,3 miliarde de euro, Stöcker şi-a continuat cercetările în propriul laborator aflat în apropiere de Lübeck. În luna mai 2020 a reuşit dezvoltarea unui antigen împotriva coronavirusului, bazat pe o reţetă relativ simplă, ieftină şi uşor de aplicat. Totul în mod clasic, fără a utiliza tehnologia genetică bazată pe ARN sau ADN ca în vaccinurile aflate acum pe piaţă, în care se transmite celulei umane doar „mesajul” pentru a produce acolo antigenul corespunzător proteinei „spike”. Prin reţeta lui Stöcker se produce direct un antigen care, injectat în corp, determină generarea de anticorpi împotriva SARS-CoV2.

Considerând că e vorba de o situație excepțională, care justifică derogări de la anumite formalități birocratice, Stöcker a testat vaccinul mai întâi pe el însuşi, pe membrii familiei sale şi pe colaboratorii săi apropiaţi, în total 100 de persoane. În 97 din cazuri s-a putut constata producerea de anticorpi împotriva SARS-CoV2 în concentrații ridicate şi nu s-a înregistrat nicio reacție adversă.

În interviul pe care l-a acordat pentru Spiegel, Stöcker afirmă că acel antigen sub formă de pulbere ar putea efectiv „pulveriza” pandemia de COVID-19, fiind relativ uşor de produs în cantități mari. În câteva luni, susține el, s-ar putea asigura întreaga cantitate necesară pentru o țară ca Germania. Substanța se poate păstra în condițiile unui frigider normal şi ar putea fi injectată de orice medic de familie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Excentricul cercetător a trimis apoi substanța creată de el celor mai cunoscuți virusologi din Germania, Christian Drosten şi Hendrik Streek, care, în urma testelor din laboratoarele lor, au confirmat eficacitatea anticorpilor produși prin antigenul lui Stöcker în neutralizarea coronavirusului. În răspunsul său în principiu pozitiv, Drosten a mai atras atenţia că producția vaccinului în vederea comercializării sale ar trebui să respecte standarde înalte de calitate. De fapt nimic altceva decât un element de domeniul evidenței, dar poate şi o aluzie implicită că un asemenea nivel nu poate fi realizat decât de companiile Big Pharma.

Încurajat de aceste rezultate, Stöcker s-a adresat ulterior institutului „Paul Ehrlich”, instanța care în Germania este responsabilă de autorizarea noilor vaccinuri, spre a obţine aprobarea pentru testări clinice pe un număr mare de subiecți. Spre surprinderea sa, în loc să primească sprijin din partea autorităților pentru dezvoltarea unei posibile soluţii ieftine şi eficiente la pandemia de coronavirus, Stöcker s-a pomenit anchetat penal pentru că „a produs fără aprobare un antigen împotriva SARS-CoV2 pe care şi l-a administrat lui însuși şi altor persoane, fără a dispune de aprobarea necesară pentru aceasta”. Mai mult, în documentul procuraturii se apreciază „urgenta” situației de față, deoarece „nu se poate exclude producerea şi testarea în continuare a acestei substanțe, fapt care ar putea periclita grav sănătatea persoanelor” care participă la acest experiment.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dubla măsură care se aplică aici e frapantă. Dacă în cazul vaccinurilor bazate pe ARN mesager sau ADN produse de companiile Big Pharma s-au aplicat toate înlesnirile şi derogările posibile de la o serie de formalități birocratice, motivându-se prin situația gravă produsă de pandemia de covid care reclamă o reacție rapidă, iată că în cazul de faţă autoritățile pretind că nu s-au respectat cu scrupulozitate tocmai aceste reguli. E vorba de cele 100 de persoane pe care s-a experimentat în 2020 acest nou vaccin (fără aprobare), deși nu a înregistrat nicio reacție adversă! Iar atunci când Stöcker, bazat pe experimentele sale promițătoare, chiar a solicitat aprobarea pentru a le continua pe o scară mai largă, s-a pomenit sabotat şi târât în fața justiției.

Conivența dintre autorități şi Big Pharma pare să se întrevadă aici în mod evident. Un vaccin ieftin, ușor de produs şi de stocat, dar mai cu seamă eficient, nu ar fi aducător de profituri importante pentru marile companii. Cu atât mai mult cu cât rețeta acestuia este simplă şi nu poate fi subiectul unui patent. Cercetarea lui Stöcker se desfăşoară pro bono, el nu vizează obținerea vreunui profit şi e dispus să pună vaccinul său la dispoziţia oricui e capabil să îl producă.

Dat fiind că deocamdată e blocat prin procesul care i-a fost intentat (şi în care, conform Focus, îl are ca avocat pe cunoscutul parlamentar FDP, Wolfgang Kubicki), Stöcker şi-a publicat rezultatele cercetărilor şi rețeta vaccinului pe propriul blog, în special aici sau în engleză aici, pretinzând că aceasta e eficientă şi împotriva mutațiilor mai nou apărute.

Winfried Stöcker se plânge că autoritățile şi cercetătorii îl sabotează şi îi discreditează metoda, care prin simplitatea ei ar amenința posibilele câștiguri de ordinul miliardelor ale firmelor pharma. Dacă se dovedește că metoda dezvoltată de el funcționează, atunci patentele acestora ar deveni superflue. Căci atunci oricine ar putea produce acest vaccin, a cărui rețetă e „open-source”.

Desigur, testarea pe scară largă şi aprobarea ulterioară e un proces care necesită timp. În orice caz, Stöcker nu este interesat să câştige financiar de pe urma descoperirii sale, pe care a pus-o la dispoziția întregii lumi.

Un alt element care ar putea juca un rol în blocajul amintit e şi faptul că Winfried Stöcker e o personalitate excentrică, cu atitudini incorecte politic. Într-un articol din publicaţia elveţiană „Luzerner Zeitung” (în engleză aici) se spune: „Stöcker este cunoscut pentru cuvintele sale penetrante. Câteodată depăşeşte limitele bunului gust şi ale corectitudinii politice, mai ales atunci când se referă blasfemiator la imigranţi sau la mişcarea #metoo.”

În ciuda acestor controverse, presa mainstream din Germania a semnalat acest caz care, la prima vedere, pare a fi mai degrabă un „ou al lui Columb” decât o cacealma. Principala problemă ţine mai degrabă de de atitudinea protecţionistă a oficialităţilor statului faţă de companiile Big Pharma. Toată această cârdăşie ar putea fi aruncată în aer de un potenţial remediu extrem de simplu la adresa pandemiei de covid, de natură să încurce planuri şi să contravină unor interese politice şi financiare majore.

O soluție la îndemână şi care e lipsită de riscurile tehnologiilor genetice netestate suficient până acum, nu poate fi pe placul elitelor financiare globaliste. La ce le-ar mai servi atunci pandemia de COVID-19, dacă leacul la adresa ei ar friza banalitatea? Aşa ceva „nu are voie” să se întâmple încât, dacă experimentele vor fi continuate, fie şi de către alții, cu siguranță li se va căuta „nod în papură”.

Sau poate, dimpotrivă, am putea fi martorii unei soluții surprinzătoare, care în cele din urmă va găsi totuşi una din încurcatele căi ale Domnului prin care să se impună?

Timpul ne va lămuri cum stau lucrurile cu adevărat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. 1. De ce nu se acceptă vaccinurile unor Stoker, Păunescu, etc? Simplu: pentru că acestea sunt vaccinuri, nu seruri experimentale prin care se urmăresc alte scopuri, comerciale, financiare, demografice…
    2. Dacă vrem să știm cine sunt aceia care conduc România și care este agenda lor reală, să căutăm un răspuns clar și precis la întrebarea: La ce capitol mai este România pe locul I în Europa și in lume? La autostrăzi, trenuri de mare vitează, sistem de sănătate, de educație, cercetare, industrii, rețele de alimentare cu gaze, urbanizare, canalizare, drumuri? Locul I la vaccinare o fi locul I LA EXTINCȚIE? Atunci să ne grăbim, ca să-și facă liderii noștri planul și să primească cuvenitele coronițe de premianți și privilegiile promise de stăpânii lor globaliști!

  2. Știrea e uriașă! Avem și noi, în România, un caz asemănător, cel al vaccinului produs la Institutul Oncogen din Timișoara, sub conducerea medicului (prof.dr.) Virgil Păunescu, care în iunie 2020 reușise, împreună cu Institutul Cantacuzino din București, să obțină o subvenție de circa 3 milioane și jumătate de lei, pentru a continua testările. La sfârșitul lui 2021 poate fi pus pe piață. Nu știu dacă subvenția aceea va fi fost suficientă, dar ar trebui să-l întrebăm pe colonelul vaccinator: „De ce nu se așteaptă vaccinul românesc, despre care se spune c-ar avea toxicitate mică sau deloc (adică reacții adverse, nicidecum morți !!!) și se grăbesc să ne omoare concetățenii care se lasă vaccinați cu AstraZ., Pfizer sau ModeRNA ? Până și gestul firmei Pfizer, de a se reloca în România mi se pare a fi relevant în privința slugărniciei față de străinii care ne vând cu bani grei toxicitățile lor mortale (crimă cu premeditare sau genocid ) și în privința obiceiului josnic de a întoarce spatele eforturilor cu rezultate care ar putea fi salvatoare pentru toată omenirea, fără a ucide oameni, numai pentru că aparțin românilor ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE