joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Părintele Dan Damaschin a dus la mare 250 de copii...

VIDEO | Părintele Dan Damaschin a dus la mare 250 de copii buni la învățătură, dar fără posibilități materiale

Părintele Dan Damaschin a dus la Năvodari 250 de copii buni la învățătură, dar fără posibilități materiale, pe care Asociația Glasul Vieții din Iași îi susține cu alimente și rechizite, scrie Basilica.

Părintele are o echipă de voluntari care îl ajută să coordoneze copiii. Mai în glumă, mai în serios, el le-a cerut scuze locuitorilor din Mamaia Nord sau turiștilor care vin să se odihnească, deoarece copiii nu prea au chef să se doarmă la prânz, ar sta numai în apă și bucuria lor este zgomotoasă.

„Am văzut pe la știri că băieții de bani nemunciți nu reușesc să intre în cluburi la Mamaia. La Asociația Glasul Vieții, punem bazele celui mai tare «club de fițe»: Clubul Vieții, care va funcționa la cel mai intens mod timp de o săptămână”, a anunțat părintele pe Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Marți dimineață, Părintele Dan Damaschin slujește Sfânta Liturghie alături de Părintele Arhiepiscop Teodosie la Biserica „Sfântul Vasile cel Mare” din Constanța. În cadrul slujbei, ierarhul Tomisului îi va împărtăși pe cei 250 de copii veniți în tabără.

Pentru toamnă, Asociația Glasul Vieții pregătește deja tradiționalele pachete cu haine și rechizite pentru 9.000 de copii. Ar mai fi de donat pentru jumătate dintre ei, mai precis pentru 4.705. Pachetele sunt în valoare de 250 de lei pentru fiecare copil. Alegeți un copil din această listă și apoi donați.

Plată online cu cardul

Direct de pe site-ul asociației

Transfer bancar

Asociația ,,Glasul Vieții”
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22

PayPal

Email: pr.dandamaschin@yahoo.com

Mandat poștal

Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă”, Str. Cuza-Vodă nr. 34, Iași

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE