OPINIIPledoarie pentru ,,Abordarea INTEGRATIVĂ a bolilor cronice”

Pledoarie pentru ,,Abordarea INTEGRATIVĂ a bolilor cronice”

În 2020, apărea la Editura „Casa Cărții de Știință”, un nou volum semnat de cunoscutul medic prolife, Dr. Christa Todea-Gross.

Cartea, intitulată ,,Abordarea integrativă a bolilor cronice – Rolul factorilor poluanți ai mediului în producerea lor”, este de importanță vitală pentru orice persoană interesată de propria sănătate.

Scrisă de o autoare incorectă politic, aflată în slujba Adevărului, ea urmează altor 2 volume de referință în literatura românească de specialitate:

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dr. Todea, medic foarte bine cunoscut în cadrul mișcării pro-viață de la noi și nu numai, ,,a condus timp de 7 ani Proiectul ,,Pentru Viață”, din cadrul Asociației Filantropice Medical-Creștine Christiana a Mitropoliei Ortodoxe a Vadului, Feleacului și Clujului. În continuare, administrează site-ul Provita cu un membru al proiectului: www.pentruviatacluj.ro.”

În perioada 2013-2016, a fost medic de familie la o renumită clinică din Germania, timp în care a cunoscut-o și Prof. dr. John Ionescu, care o caracterizează ca pe o ,,persoană total devotată pacienților și dornică să învețe tot ce este nou în domeniul medicinii integrative moderne, fundată pe dovezi științifice.”

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Despre carte am doar cuvinte de laudă și s-ar putea scrie mult, însă prefer să vă fac cunoscute câteva întrebări la care autoarea răspunde argumentat în volumul său:

  • Care e legătura între factorii poluanți din mediul în care trăim și bolile cronice?
  • Cum ne dăunează anumite metale, materiale plastice folosite în tehnica dentară, E-uri, organisme modificate genetic șamd?
  • Ce este electrosmogul și cum ne îmbolnăvesc telefoanele mobile, avioanele și ,,chemtrails”, wi-fi-ul etc.?
  • Ce rol au factorii poluanți în boli ca SLA, Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, epilepsie, scleroza multiplă, tiroidita Hashimoto, diabet zaharat și multe altele?
  • Care sunt ,,Principiile terapiei integrative în anumite boli cronice”?
  • Autismul se poate trata și vindeca?
  • Tehnologia 5G este sau nu un mare pericol pentru sănătatea noastră și a planetei?

La toate acestea și multe alte întrebări care ne frământă pe mulți dintre noi găsim răspuns în cartea dr. Todea-Gross, al cărei cuprins poate fi citit aici.

Vă recomand, fără ezitare, acest volum și aștept părerile dvs. ulterior, dacă v-a ajutat sau nu lectura acestei cărți pe care eu o consider un ,,must read” în vremurile actuale. (Foto: pentruviatacluj.ro)

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...