ACTUALITATEPeste 12.000 de spectatori prezenți la meciul ȚSKA Sofia - CFR Cluj....

Peste 12.000 de spectatori prezenți la meciul ȚSKA Sofia – CFR Cluj. O țară întreagă a văzut cum bulgarii nu respectă nicio distanțare socială. În România, oamenii sunt amendați la nuntă sau botez

Partida dintre ȚSKA Sofia și CFR Cluj, încheiată cu scorul de 2-0 în favoarea echipei lui Dan Petrescu, s-a disputat în prezența a peste 12.000 de spectatori, conform siteului oficial al clubului clujean.

Telespectatorii români au putut vedea cu ochii lor cum bulgarii nu au respectat nicio distanțare socială, cântând, strigând la un meci de fotbal transmis și peste hotarele țării lor.

În acest timp, în România autoritățile intră peste petrecerile private ale oamenilor, amendând cetățenii în momentele speciale din viața lor, pentru că au fost prezente câteva zeci de persoane la evenimentul respectiv.

Digi24 a scris că prezența suporterilor bulgari la meci poate constitui focar de coronavirus.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...