ACTUALITATEParlamentar britanic conservator, ucis în biserică. Criminalul, suspectat de legături cu terorismul...

Parlamentar britanic conservator, ucis în biserică. Criminalul, suspectat de legături cu terorismul islamic, este de origine somaleză

Sir David Amess, parlamentar britanic din partea Partidului Conservator, a fost ucis vineri, la biserica metodistă dintr-un orășel, unde se întâlnise cu alegătorii săi.

În vârstă de 69 de ani, Amess a fost înjunghiat de mai multe ori de către un cetățean britanic, de origine somaleză, afirmă surse guvernamentale, citate de BBC.

Acesta, în vârstă de 25 de ani, este arestat, iar ofițerii specializați în contraterorism lucrează pentru stabilirea detaliilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Înjunghierea fatală din Leigh-on-Sea a fost declarată un incident terorist, ofițerii antitero conducând investigația”, a sunat comunicatul oficial. „Primele indicii au arătat o potențială motivație legată de terorismul islamic”, au afirmat polițiștii.

David Amess a intrat în Parlamentul britanic din 1983, era căsătorit și avea cinci copii. Amess a fost un conservator social, opozant al avortului și eurosceptic. Dar a fost și un luptător pentru drepturile animalelor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. 1600 de romani ucisi de covid in 4 zile ba orbilor. De asta de ce nu scrieti? Va marlaniti ca unul strain a murit aoleu ca era crestin. Dar aia 1600 de romanasi nu erau crestini 90% ? Ipocritilor din redactie v-ati vandut sufletul lu nentu putin bre somanescule ati intrecut masura scursurilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate