marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEDr. Cristian Vântu, medic creștin și voce în favoarea libertății, este candidatul...

Dr. Cristian Vântu, medic creștin și voce în favoarea libertății, este candidatul AUR pentru primăria Târgu Mureș: Dacă occidentul se sinucide trebuie să ne sinucidem și noi? Trebuie să confund și eu mama cu tata?

Dr. Cristian Vântu, medic de familie, este candidatul AUR pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, anunță un comunicat de presă al formațiunii politice.

În vârstă de 50 de ani, dr. Cristian Vântu a profesat 12 ani în Marea Britanie, fiind membru al Colegiului Regal al Medicilor de Familie din Marea Britanie, al Asociației Medicilor de Familie Mureș, al Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie și al Resuscitation Council UK.

„Suntem guvernați de 33 de ani de niște trădători și hoți, care își permit în continuare să vină cu slogane „hai să facem bine ca să nu facem rău”. Altceva nu pot spune. M-am înscris în AUR pentru că mi-am promis să mă înscriu în acel partid care apără valorile tradiționale, apără familia și identitatea națională, toți au dreptul să își apere identitatea și cultura lor.

Nu trebuie să fim o gloată omogenă de tembeli europeni, trebuie să ne apărăm identitatea, credința, biserica. Nu putem să confundăm mama cu tata, să fim atei și să ne închinăm la serviciile sociale. M-am întors acasă să schimbăm ceva. Nu am venit să stau să văd cum ăștia fură în continuare. Ați văzut ce se întâmplă? Ne lipsesc locurile de parcare, stăm în trafic, în nebunia creată de actualul primar. Eu ca om îl respect, are cinci copii, acum șase, dar este un primar incompetent. Noi nu putem să luăm fonduri europene. Asta s-a întâmplat.

Luăm fonduri promițând că reconstruim Strada Gheorghe Doja și acum va urma zona clinicilor. Ei ne dau bani obligându-ne să renunțăm la locurile de parcare, să încurajăm bicicletele. Câți oameni bolnavi vin cu bicicleta la spital, oameni buni? Cerem voturile oamenilor spunând că așa este și în Occident. Ei au făcut invers.

Dacă occidentul se sinucide trebuie să ne sinucidem și noi? Trebuie să confund și eu mama cu tata? Trebuie să mănânc și eu făină de greieri? Ce prostie e asta? Noi nu putem să acceptăm termenul de extremiști. Cine este mai toxic? Noi pentru că vrem să mâncăm normal, că vrem să ne parcăm mașinile, să trăim într-un oraș civilizat?”, a declarat medicul Cristian Vântu, în cadrul evenimentului de lansare.

Cristian Vântu s-a remarcat prin luări de poziție împotriva obligativității vaccinării. În 2017, el a spus, în cadrul unei dezbateri, că „dacă un medic are suspiciuni în ce privește siguranța unui medicament sau a unui vaccin, nu numai că are dreptul să o spună pacienților, dar are și obligația profesională și morală să o facă”.

În timpul pandemiei, Cristian Vântu s-a exprimat împotriva măsurilor radicale luate de autorități.

Dr. Vântu este căsătorit și are doi copii.

În același timp, AUR și-a anunțat și candidatul la președinția Consiliului Județean Mureș: Răzvan Biro, un tânăr de 29 de ani.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE