joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEOameni noi, de „centru-dreapta modern”: Mesaj suburban pentru colegii de muncă, lăsat...

Oameni noi, de „centru-dreapta modern”: Mesaj suburban pentru colegii de muncă, lăsat de o fostă membră a partidului lui Cioloș, pe pereții Federației Române de Handbal

Mona Șania, secretară în Federația Română de Handbal, a pus un mesaj suburban pe pereți, adresat colaboratorilor său. „Eu dau m**e, nu dau explicații” scria pe o hârtie lipită de pereții din birou.

Așa a reacționat doamna Șania, după ce i-au fost cerute explicații referitoare la anumite acte din partea celor de la contabilitate, relatează ProSport. Mesajul afișat de aceasta reprezintă un vers din melodia „Lacrimi de ceară”, a trupei Paraziții.

Mona Șania-Nicolaescu a fost antrenor coordonator la naționala masculină de baschet 3×3 a României, iar acum lucrează în cadrul FRH.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ea a fost membră a partidului Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) – partidul fondat de Dacian Cioloș, actualul REPER – pe listele căruia a candidat pentru funcția de primar al comunei Găneasa în iunie 2021. A demisionat înainte de fuziunea cu USR.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

 1. Depinde de care parte a p…ii sa aflat mona. Asta e. Da si ea ce a invatat. Daca sportu a ajuns in mainile unora ca ea, are de dat explicatii federatia

 2. Salvatorul prostimii rusești, Donald Trump – clovnul vesel, e bine băgat in afaceri cu muie. De ăla nu scrieți muiștilor. Aveți interdicție de la ambasada 🇷🇺.

  • a 2a reunire a “marelui juriu” (miercuri acum 2 zile)
   (un fel de “camera preliminara”)
   NU A MAI AVUT LOC.
   -procuroru se mai gandeste-principalu martor e mare mincinos,
   in rest nu sint probe……

   la subiect:
   hartia e plasata destul de sus,
   probabil ca secretara e fost halbalista si ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate