joi, februarie 2, 2023
ACTUALITATEO publicație românească a determinat colosul BBC să schimbe titlul unui articol...

O publicație românească a determinat colosul BBC să schimbe titlul unui articol despre Biblie. Știri Ciudate: Am învins BBC!

„Trustul media britanic BBC a modificat titlul și textul unui articol din nov. 2021, după ce publicația noastră a înaintat o plângere oficială în urmă cu două zile”, scrie siteul Știri Ciudate.

„BBC ne-a transmis astăzi scuze, dar și confirmarea faptului că a efectuat (în titlu și în corpul articolului) corectura solicitată: mai precis, cerusem folosirea literei mari pentru scrierea cuvântului „Biblie”, menționează jurnalista Anca Mușat.

Detalii despre acest subiect puteți citi aici

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. E insesizabil pentru ei. Și în scrierea curentă informală vesticii nu mai scriu God cu majusculă și deja de mulți ani banalizau ideea de Biblie prin construcții gen The Gardener’s Bible, The Carpenter’s Bible etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate