ACTUALITATEEuroparlamentar german: Nu avem nevoie de România și de Bulgaria, nici în...

Europarlamentar german: Nu avem nevoie de România și de Bulgaria, nici în Uniunea Europeană, nici în Schengen

Parlamentul European a dezbătut miercuri eventuala intrare a României și a Bulgariei în spațiul Schnengen, prilej cu care un eurodeputat german a spus că țara noastră este „Vestul Sălbatic” al Europei.

„În ultimul am fost de foarte multe ori în România, în drumul meu spre Ucraina, şi am cunoscut România. Aş dori să fiu politicos când spun că România este Vestul Sălbatic al Europei”, a declarat Guido Reil.

Acesta și-a exprimat părerea că România nu avea ce căuta în UE: „Cum s-a putut așa ceva, o țară cu asemenea infrastructură, corupție, criminalitate să fi fost primită în UE? Nu avem nevoie de România și de Bulgaria, nici în Uniunea Europeană, nici în Schengen”.

El a primit o replică din partea lui Vlad Botoș (USR): „Aţi jignit poporul român cu aceste cuvinte. Este inadmisibil ce aţi spus despre poporul român. Este o neruşinare, iar eu aşa ceva nu pot vedea din partea unui german. Eu am crescut în cultura germană, dar în educaţia mea nu a existat o asemenea atitudine”.

Europarlamentarul german Guido Reil activează ca membru al Alternativei pentru Germania (AfD) în Parlamentul European şi face parte din grupul Identitate şi Democraţie (ID).

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Poporul roman se jigneste singur votand staruitor cu un partid infiintat de comunistul Ion Iliescu (dupa ce l-a votat pe acesta cu 85% in 1990), acceptand mita electorala, preferand ajutoare sociale in locul muncii, etc.
    Daca cineva nu vrea sa fie jignit , o solutie buna este sa incerce sa nu se jigneasca singur prin faptele sale.

  2. Și cu ce-a greșit? Să fim corecți, totuși, friț are dreptate. Proștii cei mari suntem noi că le tot suflăm atâta-n dos.
    Doar ca fapt divers, ce căuta el la racheți? S-a dus să-i studieze și, peste ceva ani, după ce țara lui îi va mulge și pe ei, să le spună aceleași lucruri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate