ACTUALITATEO activistă britanică de extrema stângă afirmă că „brânza este rasistă și...

O activistă britanică de extrema stângă afirmă că „brânza este rasistă și produsele lactate ar trebui interzise în școli“

Alison Plaumer, o activistă britanică de extrema stângă, susține că multe rase sunt intolerante la lactoză, motiv pentru care consideră că lactatele ar trebui să fie interzise din școlile din Marea Britanie.

Britanica, care face parte din grupul de extremă stângă Rebeliunea Extincției, a inițiat o petiție prin care solicită oficialilor consiliului local să interzică brânzeturile și alte produse lactate din meniurile din școli, susținând că există un „element rasist” în servirea acestor produse alimentare, deoarece un procent mare de minorități e intolerant la lactoză.

„Probabil, există un element rasist în a servi prea mult produsele lactate, deoarece 65% din populația lumii este intolerantă la lactoză, mulți din comunitatea BAME (negri, asiatici și minorități etnice)”, a afirmat Alison Plaumer, lider Rebeliunii Extincției din orașul Brighton, relatează Sussex Live.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ciuda pretențiilor lui Plaumer de inechitate și rasism, o opțiune vegană fără lactate este disponibilă în prezent în fiecare zi a săptămânii pentru copiii care sunt înregistrați ca vegani. De asemenea, Alison Plaumer, fost angajat al Partidului Verde și lector de științe sociale, solicită ca mai multe evenimente organizate de consiliu să fie vegane atunci când pandemia de coronavirus se va termina, notează RemixNews.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

7 COMENTARII

 1. Dar un psihiatru bun nu se gaseste pentru nefericita asta?
  Una e sa afirmi ca oamenii au intoleranta la lactoza si alta sa sustii ca branza e rasista. Dar branza de culoare galbena cum e? Nu e tot rasista? Dar ce ziceti de branza de culoare rosie, ca exista si asa ceva?
  Probabil carnea falsa si branza falsa pe care ni le propun idiotii nu vor avea nici culoare si nici gust, dar sa le manance ea si Bill Gates. Cretinul asta oricum a baut si apa din fecale, deci branza si carnea falsa sunt chiar gustoase pentru el!

 2. Ut timeant te curat sinistris ! – ar fi zis romanii acum 2000 de ani ( teme-te de “stânga” care te ingrijește ! )

  “Așa a fost cucerit Occidentul”, se va scrie cândva în cărţile de istorie : prin calul troian al “iubirii” stângiste !

  Întâi inventăm, sau exagerăm “cauze” – în stilul barocului dickensian -, adâncind rana, suferința, sărăcia, problemele globale, cauzele sociale,
  apoi îi consacrăm în exclusivitate stângii, ca un drept testamentar, intreaga cazuistică.
  Îi încredințăm, DOAR stângii și canonului său, curatela infirmităţilor noastre multiple (sociale, umane, istorice) ..

  Conform exemplului de mai jos,
  noua stângă marxistă nu face excepție :
  ne caută cu iubirea-i până departe în frigider (la polul Nord) și ne colonizează existenţa până departe în caloriile alimentare (la ecuator).

  După evaluarea “medicală” de mai jos ne vom alege fără îndoială cu sfera opțiunilor private încă o dată diminuată și cu sfera atributelor statului încă o dată neliniștitor de extinsă. Stânga face casă bună cu statul.. Avem mai jos încă un studiu de caz al modului în care stânga neomarxistă
  adâncește subvertirea Occidentului de pe ambele maluri ale Atlanticului de mai bine de 50 de ani incoace : prin insinuarea activismului ideologic, difuz si sub sigla diverselor sigle de partid și cauze umanitare de invenție ideologică, în dauna spațiului deschisului public, care definește cu adevărat atât politica reală, cât și dezbaterea publică și concurența electorală. Adică înlocuindu-le prin “mitul specialistului” și vulgata științifică cu care operează toate grupările activiste de stânga, așa-zis progresiste ( la noi în ţară USR-ul întruchipează cel mai bine amenințarea neomarxistă )

  “Alison Plaumer, fost angajat al Partidului Verde și lector de științe sociale, susține că multe rase sunt intolerante la lactoză, motiv pentru care consideră că lactatele ar trebui să fie interzise in școlile din Marea Britanie si solicită ca mai multe evenimente să fie vegane.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...