marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEO activistă britanică de extrema stângă afirmă că „brânza este rasistă și...

O activistă britanică de extrema stângă afirmă că „brânza este rasistă și produsele lactate ar trebui interzise în școli“

Alison Plaumer, o activistă britanică de extrema stângă, susține că multe rase sunt intolerante la lactoză, motiv pentru care consideră că lactatele ar trebui să fie interzise din școlile din Marea Britanie.

Britanica, care face parte din grupul de extremă stângă Rebeliunea Extincției, a inițiat o petiție prin care solicită oficialilor consiliului local să interzică brânzeturile și alte produse lactate din meniurile din școli, susținând că există un „element rasist” în servirea acestor produse alimentare, deoarece un procent mare de minorități e intolerant la lactoză.

„Probabil, există un element rasist în a servi prea mult produsele lactate, deoarece 65% din populația lumii este intolerantă la lactoză, mulți din comunitatea BAME (negri, asiatici și minorități etnice)”, a afirmat Alison Plaumer, lider Rebeliunii Extincției din orașul Brighton, relatează Sussex Live.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ciuda pretențiilor lui Plaumer de inechitate și rasism, o opțiune vegană fără lactate este disponibilă în prezent în fiecare zi a săptămânii pentru copiii care sunt înregistrați ca vegani. De asemenea, Alison Plaumer, fost angajat al Partidului Verde și lector de științe sociale, solicită ca mai multe evenimente organizate de consiliu să fie vegane atunci când pandemia de coronavirus se va termina, notează RemixNews.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

 1. Ut timeant te curat sinistris ! – ar fi zis romanii acum 2000 de ani ( teme-te de “stânga” care te ingrijește ! )

  “Așa a fost cucerit Occidentul”, se va scrie cândva în cărţile de istorie : prin calul troian al “iubirii” stângiste !

  Întâi inventăm, sau exagerăm “cauze” – în stilul barocului dickensian -, adâncind rana, suferința, sărăcia, problemele globale, cauzele sociale,
  apoi îi consacrăm în exclusivitate stângii, ca un drept testamentar, intreaga cazuistică.
  Îi încredințăm, DOAR stângii și canonului său, curatela infirmităţilor noastre multiple (sociale, umane, istorice) ..

  Conform exemplului de mai jos,
  noua stângă marxistă nu face excepție :
  ne caută cu iubirea-i până departe în frigider (la polul Nord) și ne colonizează existenţa până departe în caloriile alimentare (la ecuator).

  După evaluarea “medicală” de mai jos ne vom alege fără îndoială cu sfera opțiunilor private încă o dată diminuată și cu sfera atributelor statului încă o dată neliniștitor de extinsă. Stânga face casă bună cu statul.. Avem mai jos încă un studiu de caz al modului în care stânga neomarxistă
  adâncește subvertirea Occidentului de pe ambele maluri ale Atlanticului de mai bine de 50 de ani incoace : prin insinuarea activismului ideologic, difuz si sub sigla diverselor sigle de partid și cauze umanitare de invenție ideologică, în dauna spațiului deschisului public, care definește cu adevărat atât politica reală, cât și dezbaterea publică și concurența electorală. Adică înlocuindu-le prin “mitul specialistului” și vulgata științifică cu care operează toate grupările activiste de stânga, așa-zis progresiste ( la noi în ţară USR-ul întruchipează cel mai bine amenințarea neomarxistă )

  “Alison Plaumer, fost angajat al Partidului Verde și lector de științe sociale, susține că multe rase sunt intolerante la lactoză, motiv pentru care consideră că lactatele ar trebui să fie interzise in școlile din Marea Britanie si solicită ca mai multe evenimente să fie vegane.”

 2. Britanicii vor avea viață grea cu neo-marxistii, vor face compromisuri nesfârșite ,se vor declara chiar,,negri”.

 3. Dar un psihiatru bun nu se gaseste pentru nefericita asta?
  Una e sa afirmi ca oamenii au intoleranta la lactoza si alta sa sustii ca branza e rasista. Dar branza de culoare galbena cum e? Nu e tot rasista? Dar ce ziceti de branza de culoare rosie, ca exista si asa ceva?
  Probabil carnea falsa si branza falsa pe care ni le propun idiotii nu vor avea nici culoare si nici gust, dar sa le manance ea si Bill Gates. Cretinul asta oricum a baut si apa din fecale, deci branza si carnea falsa sunt chiar gustoase pentru el!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE