ȘTIRINoul Guvern a depus jurământul. Ministrul Justiției, Stelian Ion, a preluat mandatul...

Noul Guvern a depus jurământul. Ministrul Justiției, Stelian Ion, a preluat mandatul de la Cătălin Predoiu. Premierul Cîțu participă, joi, la ceremonia de la Ministerul Finanțelor

Membrii noului Guvern au depus, miercuri, jurământul, La Palatul Cotroceni, noul ministru al Justiției, Stelian Ion, fiind primul ministru care și-a preluat deja portofoliul, încă de miercuri seara.

Stelian Ion a preluat, miercuri seara, mandatul de ministru al Justiţiei de la predecesorul său Cătălin Predoiu. Stelian Ion a venit la sediul MJ după ce a participat la prima reuniune a noului Guvern la Palatul Victoria, transmite Agerpres.

Pe de altă parte, Executivul a precizat, însă, că cei mai mulţi dintre miniştri îşi vor prelua joi portofoliile, informează News.ro.

Potrivit sursei citate, programul stabilit în şedinţa de Guvern de miercuri seară este următorul:

Ora 8:30 – Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode (sediul MAI)

Ora 9:00 – Ministrul Educaţiei, Sorin-Mihai Cîmpeanu (sediul ME)

Ora 9:30 – Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea (sediul MIPE)

Ora 9:30 – Ministrul Tineretului şi Sportului, Novak Carol-Eduard (sediul MTS)

Ora 10:00 – Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna (sediul MMAP)

Ora 10:30 – Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan (sediul MMPS)

Ora 10:30 – Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui (sediul MEAT)

Ora 11:00 – Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă (sediul MTI)

Noul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, va prelua mandatul la ora 11.30, iar la ora 12.00 premierul Florin Cîţu participă la preluarea mandatului de ministru al Finanţelor de către Alexandru Nazare.

 

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...