ACTUALITATEGermania | Focar Covid într-un azil în care rezidenții au primit deja...

Germania | Focar Covid într-un azil în care rezidenții au primit deja ambele doze de vaccin

14 rezidenți ai unei case de bătrâni din Osnabruck, Germania au fost infectați cu varianta britanică a SARS-Cov-2 după ce au fost complet imunizați prin vaccinare. A doua doză a vaccinului Pfizer/BioNTech le-a fost administrată pe 25 ianuarie. Oficialii anunță că rezultatele pozitive ale testelor Covid au venit la sfârșitul săptămânii trecute, scrie Smart Radio, citând DW.

Vârstnicii infectați nu au dezvoltat simptome grave asociate cu Covid, iar starea lor generală este bună. Nu este clar când și în ce mod au contractat virusul, menționează autoritățile.

Între timp, de pe teritoriul său, după un studiu care dezvăluie eficacitate „limitată” a serului AstraZeneca/Oxford împotriva variantei sud-africane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite