ACTUALITATEGermania | Focar Covid într-un azil în care rezidenții au primit deja...

Germania | Focar Covid într-un azil în care rezidenții au primit deja ambele doze de vaccin

14 rezidenți ai unei case de bătrâni din Osnabruck, Germania au fost infectați cu varianta britanică a SARS-Cov-2 după ce au fost complet imunizați prin vaccinare. A doua doză a vaccinului Pfizer/BioNTech le-a fost administrată pe 25 ianuarie. Oficialii anunță că rezultatele pozitive ale testelor Covid au venit la sfârșitul săptămânii trecute, scrie Smart Radio, citând DW.

Vârstnicii infectați nu au dezvoltat simptome grave asociate cu Covid, iar starea lor generală este bună. Nu este clar când și în ce mod au contractat virusul, menționează autoritățile.

Între timp, de pe teritoriul său, după un studiu care dezvăluie eficacitate „limitată” a serului AstraZeneca/Oxford împotriva variantei sud-africane.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...