vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEMoment UNIC! Elevul David-Andrei Vlad, multiplu medaliat la olimpiadele internaționale de Biologie...

Moment UNIC! Elevul David-Andrei Vlad, multiplu medaliat la olimpiadele internaționale de Biologie și Științele Pământului, a devenit cel mai tânăr CETĂȚEAN DE ONOARE al municipiului Buzău

Olimpicul David-Andrei Vlad, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național „B. P. Hasdeu”, a devenit, la doar 17 ani, cel mai tânăr cetățean de onoare al municipiului Buzău.

Titlul i-a fost acordat, joi, de Constantin Toma, primarul municipiului Buzău.

„S-a petrecut astăzi, în Consiliul Local al Municipiului Buzău, un moment unic! Un elev de 17 ani, clasa a-XII-a la Colegiul Național „B. P. Hasdeu”, devine cel mai tânăr cetățean de onoare din istoria orașului nostru!

David-Andrei Vlad este numele acestui tânăr destoinic, cu rezultate excepționale, fiind multiplu medaliat cu aur, argint și bronz, la Olimpiadele Internaționale de Biologie și Științele Pământului, dar și un om cu calități umane de excepție!

Este un exemplu pentru generația sa și o mândrie a Buzăului!

Felicitări, Andrei, și toate mulțumirile și stima părinților și bunicilor, dar și minunaților tăi profesori, atât de la Școala Gimnazială Nr. 11, unde ai fost șef de promoție, cât și de la Colegiul Național „B. P. Hasdeu”.

Apreciez mult cuvântul tău, în fața Consiliului Local și al buzoienilor, prin care îți iei angajamentul că nu vei uita niciodată orașul care te-a format și vei încerca, oriunde te va duce soarta, să sprijini Buzăul! Mult succes Andrei și mult noroc pe drumul pe care ți l-ai deschis singur!”, a transmis, joi, pe Facebook, Constantin Toma, primarul municipiului Buzău.

Tânărul olimpic a mulțumit pentru titlul primit și a promis că va purta cu mândrie numele orașului natal și al României.

„Vă asigur că, indiferent unde mă va purta viaţa, voi face tot ce îmi stă în putinţă să duc cu mândrie numele oraşului meu şi al României. Mi-as dori ca peste ani, când voi avea mai multă experienţă de viaţă şi pregătire academică, să mă întorc şi să dau ofer oraşului cel puţin o parte din cât mi-a oferit el mie”, a spus David Andrei Vlad.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE