luni, aprilie 15, 2024
ȘTIRIMișcarea anti-copii ia amploare în Germania: O activistă s-a STERILIZAT ca să...

Mișcarea anti-copii ia amploare în Germania: O activistă s-a STERILIZAT ca să nu poată naște, deoarece un copil în plus ar „polua”. Alți activiști cer recompense de 50.000 de euro pentru cei care nu au copii

O activistă ecologistă din Germania s-a sterilizat de bună voie, pentru a nu aduce copii pe lume, afirmând că un prunc în plus ar aduce „e o presiune suplimentară asupra climei”, informează Ziarul Românesc.

„Nu pot fi responsabilă de aducerea unor copii pe această lume”, a spus activista de 35 de ani în instanță.

Din păcate, însă, acesta nu este un caz izolat: există o mișcare anticopii, care se cheamă „Greva nașterii”. Adepții acestei mișcări susțin că un copil venit pe lume în această perioadă ar pune presiune suplimentară asupra climei și că doar cine nu are copii ajută cu adevărat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

O persoană nenăscută ar putea economisi 58,6 tone de CO2 pe an, susțin activiștii. În comparație, a renunța la mașină înseamnă o scădere a emisiilor de doar 2,4 tone pe an.

Lidera mișcării anticopii este Verena Brunschweiger (42 de ani – foto), care se autointitulează „antinatalistă” și a devenit un simbol a celor care refuză să aibă copii. Cu toată seriozitatea, ea cere 50.000 de euro pentru toți cei care au împlinit 50 de ani și nu au copii. Ca o recompensă pentru protejarea pământului.

De asemenea, mulți bărbați s-au alăturat mișcării și au suferit în mod voluntar o vasectomie. Un tânăr de 35 de ani care este citat de „Zeit” este convins „că planeta este deja suprapopulată și nu are nevoie de mai mulți oameni: „Nu mă deranjează dacă mănânc din când în când carne sau îmi permit puțin transportul aerian. La urma urmei, economisesc mult mai mult CO2 dacă nu am copii”, spune el, conform sursei citate.

Ceea ce părea să fie doar o „conspirație”, începe să se transforme în mișcare: în urmă cu puțin timp, cei acuzați de „conspiraționism” afirmau că după interdicțiile privind mașinile și casele personale, va urma și nașterea de prunci.

Încet-încet, pare că ne îndreptăm și spre această „reglementare”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

9 COMENTARII

 1. Nemtalai sunt un popor de limitati. Munca si respectarea legii sunt telurile in viata lor. Noroc cu pandemia ca am putut vedea adevarata lor valoare. Acum intelegem cum de Hitler a dus la razboi asemenea popor. Un popor de orbi care face orice i se cere. Sunt mai slugi decat am fost noi vreodata in istorie!

 2. Prin ani ’90 tot în Germania era o nebună care zicea că a fost căsătorită cu zidul Berlinului. Se judeca cu statul și cerea pensie de văduvă. Ăști se căsătoresc cu clanța de la ușă, cu lanțul câinelui, etc, etc. E plina Germania de nebuni. Nebuna din povestea asta putea să rezolve mai direct problema. Găsea o craca mai groasa și se atârna de ea și devenea parte a soluției nu rămânea parte a problemei cum le place ăstora a se exprima. Nu cred ca in anii care i-a trait pana acum a produs altceva pentru lumea asta decat CO2. O parazita !

 3. pare ca AIA sint pe drumul cel bun,
  pe drumul LOR!

  -acum 35+ de ani
  ne povestea invatzatoarea ca avusese o eleva-se batea singura(la palme) daca nu lua note suffiect de mari,cica a ajuns inginera chimista- probabil o avea pe Tovarasha Elena “chimista de renume mondial” drept model;
  azi- dancila,craci in sus dan,udrea,ritzi-parnaie-pitzi…..

 4. si uite asa o să fie tot mai putini germani idioți și tot mai multi turci deștepti

  in 50 de ani Germanistanul o să ne oblige să interzicem homoxexualitatea :))))))

 5. Asta se intampla cand au fost spalati pe creier de mici. Lasa ca fac muslimii 8-10 copii si nu le pasa de “schimbarile climatice”. Doamne, ce idioti!

  • In urmatoarea faza cei care isi vor ucide copii vor primii 100000 de euroi. Oricum, prin Olanda parca, se legalizeaza sacrificiile rituale ale copiilor in onoarea zeului “clima”. Pentru 100000 de euroi s-ar putea ca si muslimii sa intre in jocul asta! Banul conduce totul !

   • Muslimii nicodata nu isi sacrifica copiii, pentru nimic in lume! Ghadaffi spunea candva ” armele noastre in cucerirea Europei sunt uterele femeilor noastre”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE