luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEMinistrul ungar de externe, replică pentru ambasadorul SUA de la Budapesta: Noi...

Ministrul ungar de externe, replică pentru ambasadorul SUA de la Budapesta: Noi nu primim guvernatori sau procurori (…) trimişi aici ca să ne spună cum ar trebui să ne conducem vieţile

Ministrul de externe ungar Peter Szijjarto a afirmat joi că ambasadorul Statelor Unite la Budapesta – ca, de altfel, orice alt ambasador – nu are de ce să se amestece în afacerile interne ale Ungariei, transmite MTI.

El a spus că Ungaria „este o țară suverană şi nimeni nu ne poate spune din afară cum ar trebui să trăim”, referindu-se la afirmațiile reprezentantului SUA.

Comentând pe marginea declarațiilor lui Pressman pentru Politico conform cărora „liderii politici din guvernul Ungariei vorbesc adesea despre promovarea păcii, însă – de la condamnarea sancțiunilor până la adoptarea propunerilor ruse de ‘încetarea focului’ – ei continuă să promoveze politici susținute de Putin”, șeful diplomației de la Budapesta a afirmat că nu este „de niciun interes”ceea ce Pressman sau orice alt ambasador crede despre evoluțiile din politica internă din Ungaria.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Dacă vrea să îşi folosească șederea în Ungaria pentru a face judecăți despre activitățile unui guvern care a fost ales de o majoritate semnificativă a ungurilor (…) atunci va avea o muncă foarte dificilă în a lucra cu succes pentru creșterea cooperării între cele două ţări”, a spus Peter Szijjarto, insistând pe importanța respectului reciproc.

‘Noi nu primim guvernatori sau procurori (…) trimişi aici ca să ne spună cum ar trebui să ne conducem vieţile. Acea epocă s-a încheiat’, a adăugat el.

Szijjarto a mai arătat că alegătorii ungari sunt cei care trebuie să decidă dacă guvernul face o treabă bună sau nu, şi că aceștia îşi vor da verdictul la viitoarele alegeri.

El a afirmat de asemenea că politica guvernului este ghidată exclusiv de interesele naționale şi de dorința ca pacea să revină în Ucraina cât mai curând posibil.

„Au fost făcute încercări din străinătate, fără succes, de a instala în Ungaria un guvern care nu reprezintă interesul național”, a mai spus el.

„Aş putea adăuga că au fost mobilizate sume semnificative de bani în acest scop, care nu s-au dovedit o investiție bună”, a adăugat ministrul ungar.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. ungurii sunt respectati pentru ca nu fura STS la vot,n-au nevoie de viza,nu-l pupa in fund pe zeflemenski si ardealu’ o sa fuga la ei

  2. Bravo ministrului maghiar de Externe. Obraznicul ambasador Pressman trebuie să știe că reprezentanții tâlharilor regimului Biden sunt disprețuiți de toți europenii întregi la minte. Din păcate, în materie de demnitate și eficacitate omenească, avem încă multe de învățat de la poporul maghiar. Dacă lucrurile continuă așa cum merg de vreo 25-30 de ani vom pierde din nou o bună jumătate din Transilvania, indiferent de cum se va termina războiul cvasi-mondial din Ucraina. Ca peste tot și de când lumea, NATURA ARE OROARE DE VID. Din păcate, noi, Românii, suntem un astfel de vid, pentru că n-am priceput că adevăratul nostru dușman, cel mai perfid, cel mai mare, cel mai periculos este guvernul de tâlhari, de trădători, de lichele, hahalere, hoți de diplome și chiar certificate de naștere. Pe lângă trădarea castei politice, indiferent de partid, ne confruntăm cu pupincurismul jigodiilor de intelectuali, care nu pot rosti o frază românească fără două barbarisme anglo-americane. Nu mai socotim că biserica ortodoxă este plină și ea de tot felul de hahalere, banditul de patriarh diavolesc actual fiind cel ce a binecuvântat otrava vaccinală ANTI-COVID-19. Ne-am putea bucura că, sub un viitor regim maghiar, Românii din Transilvania pot spera să nu fie obligați să mănânce gândacii căcăneresei Ursula von Der Pizda-Măsii, nici să-și ucidă singuri porcii sau găinele pe motive de gripă porcină sau aviară, inventată de bandiții de politicieni și intelectuali în general. Ungurii dau semne că sun un popor adevărat. Noi, dimpotrivă suntem o adunătură de gunoaie omenești, care se sinucid prin așa numita vaccinare, pentru doi sau trei mici sau un cârnat. Sub conducerea președintelui-șase-case am devenit un popor de mici, mititei și cârnați, cu binecuvântarea caltaboșului partriarhal, Daniel, blestemat în veci, fie el!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate