marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Conservatorii italieni cer o mai mare securitate la frontieră, după...

VIDEO | Conservatorii italieni cer o mai mare securitate la frontieră, după ce o filmare în care un „tunisian fără adăpost” a bătut un cetățean din Milano a devenit virală

Imaginile tulburătoare ale unui bărbat supus unui atac vicios într-o piață publică din orașul italian Milano au provocat apeluri din partea politicienilor conservatori pentru o securitate mai strictă a frontierei în țară.

Filmarea virală arată un bărbat care e lovit cu piciorul în Piazza Duca D’Aosta de un alt bărbat descris de ziarul italian Il Giornale drept un cetățean „tunisian fără adăpost”, înainte ca migrantul să spargă o sticlă pe victima care zace de durere.

Atacatorul începe să-și lovească brutal victima în cap, în timp ce alți privitori țipă, după care agresorul pleacă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Contextul atacului este necunoscut, dar acum a fost evidențiat de liderii a două dintre cele mai mari partide din Italia înainte de alegerile anticipate din 25 septembrie, convocate după demisia prim-ministrului Mario Draghi la sfârșitul săptămânii trecute.

„Scene de război urban obișnuit între străini – violență și sânge. Toleranță zero față de criminali, securitatea revine din 25 septembrie”, a spus liderul Lega, Matteo Salvini, comentând cazul.

Giorgia Meloni, liderul Fratelli d’Italia, de dreapta, a întrebat: „La câte alte atacuri și violențe va trebui să asistăm pentru a admite că există o problemă uriașă de securitate în Italia?

„Nu mai este timp de pierdut”, a adăugat ea.

Potrivit sondajelor, Meloni este în pole position pentru a conduce Italia în urma alegerilor din septembrie, partidul ei fiind favorit.

Cel mai recent sondaj Demopolis plasează partidul lui Meloni la 24%, în timp ce Lega lui Salvini se află pe locul trei cu 14%.

Spre deosebire de Salvini, partidul lui Meloni a refuzat să intre în discuții de coaliție cu actualul guvern italian, alegând în schimb să rămână în opoziție și să atace administrația, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate