duminică, ianuarie 29, 2023
ACTUALITATEMinistrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunță că părinții vor primi un formular pentru...

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, anunță că părinții vor primi un formular pentru vaccinarea copiilor, la care pot răspunde cu „Da” sau „Nu”

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a spus că fiecare școală va avea un cadru didactic coordonator care să intermedieze legătura dintre părinți și reprezentanții DSP, ale cărui contacte vor fi pe o listă trimisă de școli la minister.

De asemenea, părinții vor primi formulare prin care vor fi întrebați despre vaccinarea copiilor.

„Vom avea o listă completă cu cadrul didactic desemnat pentru protecție sanitară și pentru facilitarea legături între DSP și părinți. Acest cadru didactic va asigura legătura cu DSP-urile pe deoparte să participe la întâlnire interactive cu părinții pentru a putea răspunde tuturor întrebărilor legate de procesul de vaccinare al acestor copii .Va fi un coordonator pe fiecare școală care prin intermediul diriginților va lua legătura cu părinții. De altfel pregătim și formulare prin care solicităm acordul, cu „da” sau „nu”, cu privire la vaccinarea copiilor. Aceste formulare se vor putea distribui la începerea școlii”, a precizat Cîmpeanu.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„La întâlnirile Interactive părinții vor putea formula orice fel de întrebări, orice fel de în nelămuriri mai mult sau mai puțin ancorate în realitate”, a mai anunțat ministrul Educației.

El a spus că părinții nu au de ce să-și facă griji în privința școlii, deoarece școlile sunt sigure.

„Elevii au avut foarte mult de suferit pe parcursul predării online, acest lucru nu dorim să se mai întâmple. Școlile sunt cele mai sigure medii după mediile spitalicești. Dacă am închidă școlile, oricum localitatea, dacă nu ar fi carantinată, copiii ar putea să umble în tot felul de alte medii care sunt mult mai puține controlate decât școala.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Nu ne facem griji pentru copii atunci când merg la festival, atunci când merg pe plaje supraaglomerate, atunci când merg în malluri supraaglomerate, dar dintr-o dată sunt părinți care își fac griji că “vai, Doamne!”, merg copiii la școală, a declarat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, la Digi24.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Cine nu vrea sa se vaxineze obligatoriu se va testa obligatoriu…….asta e de fapt etapa urmatoare. Pai daca se vor testa doar nevaxinatii e clar ca vor avea pozitivari la discretie doar de la vaxinati care vor fi scosi vinovati de intretinerea pandemiei. Adica vaxinatii vor putea transmite virusul linistiti iar nevaxinatii nu. Astfel vaxinatii testati si sanatosi se vor expune in colective cu potentiali vaxinati purtatori de virus. Pai daca e testare …sa fie la toti pentru ca sunt si vaxinati bolnavi. Talibanul Sorin raspunde la comenzile primite. Daca in viata faci o prostie(vezi sustinerea vaxinarii) si nu recunosti ca ai gresit , vei fi fortat in timp sa sustii prostii din ce in ce mai mari pana cand ti se va infunda…

  2. Parinti, NU SEMNATI VREUN ASEMENEA FORMULAR!!!
    Atentie mare, dragi parinti, ce scrie in fiecare formular care vi se da de la scoala!!!
    Vor incerca, in propozitii alambicate/complicate sa va smulga acordul pt “manevre medicale”/”tratamente de urgenta” etc.

  3. HAI SIKTIR SCLAV ! PARINTI NU ACCEPTATI MIZERIA MENGELE ASUPRA COPIILOR! UNITI-VA! NUMAI UNITI ACESTI CRIMINALI POT FI INLATURATI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate